reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

McPearl mnie tez to strasznie wku.rwia.

Ja szczepie tylko na obowiązkowe.

Lila dzisiaj byla mega marudna.
Miała tylko jedna drzemke w ciagu dnia i pozniej dopiero po kapieli zasnela kolo 20 i spi nadal.
Chyba ja troche brzuszek dzisiaj pobolewal, bo pozwolilam sobie na troche kapusty zasmazanej.
Na szczęście po krotkim masazu brzuszka przeszlo.
Ciekawa jestem jaka bedzie nocka.
Mam taka cicha nadzieje, że skoro w dzien byla marudna to w nocy się zlituje.

reklama
Mały od rana był marudny, godzinny spacer zaliczyliśmy i na spacerze i po spokój-ahhh jakby tak częściej było w ciągu dnia....

Rano kupa była niezbyt... już zaczęłam się bać, że będzie powtórka z rozrywki co z pro nanem była... ale na wieczór przed kąpaniem mały tak się obsrał :-D że się dziwię gdzie on tyle tego pomieścił!!!

Co do szczepionek, my szczepimy tymi 5w1 skojarzonymi i dodatkowo te megino, pneumo itp. Lekarka do której mały jest zapisany kiedyś mną się zajmowała, mam zaufanie w sumie do niej.... Chociaż szczepionek też się boję o czym jej mówiłam to powiedziała ,że te co u nas są na nfz to tylko używa się w Polsce i krajach 3 świata jak zaczęłam znów przebąkiwać o szczepionkach autyzmie itp to też tam swoje powiedziała. Bądź co bądź jeszcze z jedną lekarką o tym pogadam. Niestety miałam mieć kontakt z zarąbistą pediatrą o której kiedyś pisałam ale niestety babka umierająca jest :-(

Hey, my dziś byliśmy na szybkich zakupkach w Smyku bo jednak brakuje mi body z długim rękawem a dużo po Konradzie już porozciąganych.
Co do szczepień to ja raczej będę skojarzonymi ale żadnymi dodatkowymi nie będę szczepić. Najchętniej wcale bym nie szczepiła, im mniej tym lepiej :))))

Dla wszystkich chorowitków życzę zdrówka...

Lay dasz radę.... ja od początku praktycznie sama.... mój tak ze mną siedział 1 tydzień że i tak go nie było i tak.... teraz godzinie góra zostanie z małym żebym mogła na zakupy jechać a zaraz jest ryk i żebym wracała. O nocy nie wspomnę bo bierze te tabletki wiec śpi jak zabity....

Mommy m8j ze mna nawet tydzien nie siedzial.

Ł dipiero od klienta wrocil.malego znow brzusxek boli :-( zmienilam pieluche, pomasowalam i cycolimy

Ten moj mały potworek nie spi juz od godziny. Przewijanie, karmienie, kupa, przewijanie, usypianie. A ja nawet nie mogę w spokoju mleka odciągnąć.

Mały nie chciał zasnąć wczoraj, jak się w końcu udało to teraz pobudka.. No i oczywiście nie tylko obsikał wszystko do okoła ale i tym razem kupa nie wylądowała w pampersie tylko na przewijaku. Sytuacja już opanowana, właśnie obala butlę :-)

reklama
Meldujemy się i my :) zsuwazylam że druga w nocy to ulubiona pora na kupkanie u mojego pana. Cycolenie, przebieranie i znowu cycolenie, odbijanie i zobaczymy co dalej :D

Do góry