reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Kacper wczoraj wziął antybiotyk i noc bez gorączki, uff. Niech zdrowieje to jest szansa, że nas nie pozaraża :) poza tym za tydzień w piątek wyjeżdża na obóz.

Cypek ma dziś w przedszkolu bal przebierańców. Mamy w domu mnóstwo fajnych stroi a on wybrał...pirata, który ma tylko gacie i koszulkę bo reszta gdzieś przepadła! I nie da się namówić na nic innego!

Witam się i ja z Młodą na ręku, Starszakiem obok i Strazakem Samem w tv. ;) 2 dni temu byliśmy na sorze z Olga- podejrzenie pylorostenozy (syn w wieku 7 tygodni był na to operowany), bardzo nam wymiotowala mlekiem. Zrobili badania, dali leki i skierowanie do gastrologa. Dostaliśmy też mleko na receptę- i odpukac, ale wymiotow brak!:)
Lay- dasz radę sama! Ja od poniedziałku sama z 2 i nie jest tak źle ;) pomijając wczorajszy wieczór- zostałam sama. Wykapalam dwójkę, Olga się darla a Antek w tym czasie też nie chciał spać, jeść, przesikal mi pizame i przy okazji cała pościel, coś mu wpadło do oka więc też ryczal... no i w końcu ja też siedziałem i płakałam jak głupia ;)

Nieobecna jakbym o sobie czytała kiedy czasem z 3 zostaję :p
Super, że Oldze przeszły wymioty :-)

My mieliśmy 3 pobudki.
O 1,4 i 5 :-)
No i oczywiście jeszcze odciąganie nosa po 5 rano :p

Eh czas wstawać, ogarnąć się i potworki odwieźć do przedszkola.
A tak mi się nie chce, rozleniwiłam się przez ten czas jak Ł był w domu :p

Alecta- obudz tesciow niech zawioza :D

Nieobecna- dobrze że wymioty przeszły.

U nas biało i..zimno. Czyżby naprawdę zima miała przyjść?? !D

Ja zaczynam mieć kryzys. Dzis w nocy siedziałam i ryczałam. Wszystko jest pięknie i ładnie dopóki nie nakarmię młodej. Po jedzeniu czasami i z 1,5h mija zanim usnie. Trzymam ja na rękach, kolysze, śpiewam. Oczy zamknięte. Ok. Spi! Odkładam do łóżeczka-LARMO!!! I od nowa cały rytuał. Kto zna skuteczne metody na uśpieniem dziecka?

reklama
U nascteż nocka s£abo,pobudki co 2 godziny,potem zasnąć nie umiała.M zawiózł Nine do przedszkola,ja troche poleża£am d£użej.

Do góry