reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mój często robi te kupki... i za każdym razem ulewa i to go też wybudza... no nic miejmy nadzieję, że wszystko się ustabilizuje jeszcze :tak: i tak myślałam, że noce będą gorsze tak nam wcześniej szalał... teraz jednak lepiej śpi. Może przez to, że zrobiliśmy chłodniej w sypialni

reklama
agulqa no właśnie ja tez te chce a lekarka zdecydowanie jest za skojarzonymi... i pewnie myslala, ze nam kasy szkoda:-p to ile wkłuć mieliście dziś?

Emilchen my też podstawowymi szczepiliśmy Dominikę i głupie teksty szły. Teraz też podstawowy pakiet mam w planie. U nas szczepienie 24.02. A z nocnym wstawaniem to 45min standardowo nam schodzi.

Nam schodzi minimum pół godziny,dwukrotne karmienie plus przewiniecie.maks to tak godzine.Jagodzie też charczy w nosie,gila jednego miała,sama go wysmarkała-tak długa fuczała nosem i sam wyszedl na zewnatrz.

agulqa, niech by u mnie ktoś coś powiedział na darmowe szczepionki! :wściekła/y: Na szczęście i lekarka i pielęgniarka same doradzają te na NFZ :tak:

U nas zazwyczaj godzinę wszystko zajmuje, gdybym karmiła piersią to pewnie byłyby dwie..
My do szczepienia idziemy 19.02 a następnego dnia mamy kontrolę bioderek :) Co do szczepień, ja nie chcę skojarzonych za dużo się naczytałam o skutkach ubocznych i wolę kłuć tradycyjnie..
Jestem mistrzynią w organizacji dzisiaj, robiłam sobie obiad w piekarniku no i oczywiście mały po spacerze akurat się wybudzał.. No więc udało mi się karmić i jego i siebie jednocześnie haha A teraz przytulak zasypia przytulony do mamy i co jakiś czas otwiera kontrolnie oczy czy jestem :)

No to my w nocy chyba takie powolniaki jesteśmy oboje :-D chociaż dziwne, bo mały ssie zazwyczaj ok. 15 minut i koniec, to nie wiem co nam tyle zajmuje?? :baffled:

jeżyk ja przebieram za każdym razem bo mój ma problemy z pupą - chyba taka jego uroda, bo raz jest lepiej raz gorzej, ale skora jest tak wrażliwa ze wolę cz ęściej przebierać... a to rzeczywiście rozbudza...

reklama
Emiochen ja podpisywalam wrecz kartke ze mnie poinformowali o skojarzonycn... 3wklucia
U nas i lekarka i pigula zsby platne brac, a my nie i juz. No i zli rpdzice jestesmy bo sa duzo lepsze od tych starych jak twierdzily

Jenn ja wlasnie jutro na bioderka jade, na szczescie udalo sie na nfz :-)

My czas3m nie przebieramy bo ł twierdxi ze jest ok go na kolejnym musimy przebierac calego bo podwojna dawka sie w pkeluche nie miesci. Wiec ja staram sie zawsze zmieniac pieluche

Maly spi caly czas. Ja razem z nim spalam. Ide teraz na zupke, oby sie nie obudzil w tym czasie

Do góry