reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
To Jagoda dalej wygląda jak kruszyna.M wrócił właśnie z Niną z laboratorium,pi południu bedzie wynik na mononukleoze,a jutro mocz.z braku czasu na zakupy zrobi£am zamówienie w etesco-jutro mają przywieść zakupy.we Wrocławiu zaś kiepska pogoda, hyba odpu$cimy spacer.

Jezyk też tak myślałam a tu rybka! Bardzo smaczna w dodatku :-D

Megami twój to wypasiony już chłopak :-D

Nulini moja dzisiaj się do Kuby cieszyła jak szalona a wcześniej się nie uśmiechała :p

Alecta bardzo dobry sposób :-D

AOB haha jaka poza na drugim zdjęciu :-D

Agulqa ty to zaraz musisz się do ślubu szykować widzę :-D

Śliczne te wasze dzieciaki:))) a ja zaliczyłam spacer, jak małe wsadzę do wózka to nie ma szans aby zmarzły :) kurczę muszę tez załatwić to becikowe, a dobrze zrozumiałam ze max zarobki to te dwa tysiące coś razy cztery???

Dziewczyny, slodkie te Wasze malenstwa.
Z moim chyba jest cos nie tak, nie wiem czy sie nie wybrac do lekarza :( ostatnio on prawie wogole nie spi, a jak juz ida mu sie zasnac to co chwila sie budzi, wrzeszczy I sie tak napina jakby robil kupe. Tak widac, ze go cos boli w brzuszku :(

reklama
My musieliśmy do becikowego złożyć zaświadczenie o składach zus, zaświadczenie o dochodzie za 2013 z US, no o wiadomo akt urodzenia i ksero dowodów, zaświadczenie od lekarza (na szczęście to od razu przy wypisie że szpitala dają) no i Ł jako, że jest zameldowany w wlc to musiał mieć zaświadczenie z tamtego mopsu,że nie ubiegał się tam o becikowe.
Ł już wszystko złożył i teraz czekamy na decyzję i kase.

Indi ja bym obstawiala, że to kolka.

Do góry