reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa- Rpbercik słodki.

Alecta- o ja głupia. Z głowy mi wylecialo. No na takie zakupy też bym dzieci nie dała. :D

Femme- przy piątku na obiad obstawiam makaron. Śliczna Ala

Elutka- Krzusiu też śliczny.

Megami ja zjadłam dopiero 10min temu śniadanie :p dziś jakoś mi czas przez palce ucieka :/ dziś T ma wolne on będzie się obiadem zajmował :D
A ten twój "malec" to już dorosły niemowlak :)

Czy Wasze Dzieciaczki też się tak śmieją? :-D

Ten mój czaruś to normalnie bez przerwy, uśmieszaczek mu z buźki nie schodzi - śpi i się uśmiecha, je i się uśmiecha, gapi się i się uśmiecha, aż mi ciężko uwierzyć, że robi to nieświadomie :-D

Megami Twój pulpecik wygląda jakby ze 3 miesiące już miał :)

Znalazłam sposób na moją hołotę.
Powiedziałam im, że jak będą grzeczni to na kolację zamówię im pizze i nagle porządek w pokoju się zrobił:-D

Witam się po drugiej z rzędu dobrej nocce :-D

Mały ma w moczu liczne bakterie więc dzisiaj oddaliśmy mocz na posiew. Pediatra obejrzała Dominisia i wszystko z nim ok, tzn. ten kaszelek niegroźny, pupa podobno nie najgorsza. Na ulewanie i chlustanie - wczoraj zwracal połowę tego co zjadł i to za każdym razem :-( - dostał leki.

Dominik ma już swój PESEL, wczoraj odebrałam.

Szykujemy się powoli do chrztu, szukam jakiejś czapeczki i stosownego kombinezoniku

Megami mój też z tych dużych :-D ale 6 kg chyba jeszcze nie ma! Dominik jest strasznie długi, prawie mi się na przewijaku nie mieści jak rozprostuje nogi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry