reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta Hahaha pizza lekiem ma całe zło ;) na olke tez działa i makaron z masłem i cukrem tez działa cuda :p

Maaaaaatko,mam orgazm! Oglądam Mulin Rouge po raz sto tysięcy milionowy trylionowy i Evan McGregor mnie kręci strasznie!! Przystojny i jeszcze do tego booosko śpiewa <3 cud miód!

reklama
jeżyk to bardzo szybko macie PESEL, u nas się czeka miesiąc!

/mój ma chwiejność emocjonalną, uśmiechy przeplatają się z groźnymi lub smutnymi minami , nie nadążysz :rofl2:

miłego dzionka:happy2: tata z synkami na spacerze,ja się ogarniam i ogarnąć nie mogę :-p śliczne Wasze okruszki
my pesel mamy juz od tygodnia,becikowe i cała reszta juz załatwiona i przyznana
Gniewko dziś głodny co godzinę,nie nadążam z produkcją,za to już 2 razy ciągnął cyca,bo nie miał wyboru :-p

alecta też bym posprzątała za pizze ;-)na obiad ryba

Młody czasem się uśmiecha przez sen, ale żeby często to nie :-D

Emilchen, kiedy będziecie chrzcić? My chyba dopiero na Wielkanoc, wcześniej chyba się nie ogarniemy...

Muszę zadzwonić czy jest już PESEL. Z młodą to babeczka mi przez telefon dyktowała, bo potrzebowałam, a nie mogłam nagle pojechać 80 km do miejsca zameldowania :baffled: Ciekawe czy jeszcze tak można.

My PESELu jeszcze nie mamy bo tez dlugo sie czeka.. becikowe tez czeka az zachce nam sie biegac po urzedach po papierki...
My chrzcimy dopiero w polowie czerwca bo chrzestna jest z drugiego konca Polski i wtedy ma urlop:-) zreszta kmjak reszta mojej rodziny:-)

Nulini moj sie tez sporo usmiecha:-)

Elutka z Kubusia tez przystojniak:-) a jaka Ty masz chuste?

Megami ale maly Ci rosnie jak na drozdzach:-) wyglada na starszego:-)

Femme Twoja laska trzyma linie:-) jak na kobiete przystalo:p

a moj to tylko u mamusi lubi:-D

Załączniki

• 1422621338295.jpg
    1422621338295.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 1422621370453.jpg
    1422621370453.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 64
Alutka też się dużo uśmiecha, szczególnie po jedzeniu, albo po ... kupie :rofl2::rofl2::rofl2:

U Nas na PESEL się czeka ok. 2 tygodni, można dzwonić wczesniej i się dowiadywać czy już jest. Z racji naszych przygód początkowych dopiero niedawno złożyliśmy wniosek więc, jeszcze troche poczekamy.
O chrzcinach to ja nie myśle, ale napewno Wielkanoc, albo i później ;-) jeśli wogóle.

Taka u Nas ładna pogoda dziś, aż się prosi o spacer, ale jakiś strach mam po tym szpitalu ... myśle że jeszcze pokiblujemy w domu troche. Młoda zaczyna mieć dupkowe problemy po tescowych pieluchach ... sie rowek czerwony porobił ... jednak na pampki reaguje lepiej :sorry2:

Ale rosna nam te dzieci

Emilhen moj tez rozchwiany emocjonalnoe ;-)

Bads jakie doki dawalas do becikowego?

My chrzciny 15.08 ze slubem razem ;-)

Maly dzis tylko u mamusi na raczkach
Mam nadzieje ze to nie zwiastuje choroby :-(

Aob ja mam lennylamb berberys.
Agulqa ja też już innej chusty szukam hehe teraz chce w bardziej żywych kolorkach
My już po spacerku, teraz młody śpi w łóżeczku w kombinezonie orzy otwartym oknie

reklama
mój też ma dzisiaj problemy ze spaniem :-p
dokumenty:ksero aktu urodzenia,ksero naszych dowodów,zaświadczenie od gina,wniosek z opieki społecznej wypełnić i zaświadczenia ze skarbówki i zus:-p

Do góry