reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Indi zgadzam się z alecta to pewnie kolki.

A to mój mały gdy się "uśmiecha" i od razu buzia 3 razy szersza a nie jak anorektyk ;)

Załączniki

• 1422629166850.jpg
    1422629166850.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Indi masz ten sam problem co ja miałam 2 dni temu. Pobserwuj , posłuchaj czy jak pije mleczko to słychać jak brzuszek pracuje. Jak wszystko ok pracuje i słychać to to może w tym że kupki zrobić nie może będzie przyczyna. Pryka Tobie? My mamy od 2 dni biogaie kropelki, trzeba je dawać minimum 5 dni. Dzisiaj z niecierpliwością czekam na kupkę, rano co prawda była o 6 ale dalej czekam na kolejną.

Nieobecna jakoś specjalnie nie dopajam wodą. Dopiero od 2 dni daję małemu do picia ale jakoś nie jest chętny ;-)

My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek. Dobre 40 min chodziliśmy, małemu jak dobrze było i jest :-D Przed spacerkiem go nakarmiłam i śpi odkąd wróciliśmy a raczej odkąd z domu wyszliśmy ;-)

Po pesel za tydzień zadzwonię ale u nas mi mówili że 3 tyg czekać muszę.

Jak ja mam tego suwaczka ustawić żeby sam się przesuwał? :confused:

Doggi strach się bać :-D :-D Mój się uśmiecha przez sen albo robi minę myśliciela :-D Grubciu mój :-D

Ostatnia edycja:
Doggi fajny ten Twój gburek :-D
Prześlij buziaka od Lilki :p

My pesel dzisiaj powinniśmy odebrać, ale z braku czasu zrobimy to w poniedziałek :-)

W ogóle Lilka przegina pałe.
Odciagnelam sobie mleko na wieczór żeby w razie czego móc oblac nowe auto, Lilka się obudziła, wydoiła cycka i jeszcze całe to odciagniete mleko, a było go 90 ml...
I teraz znowu jest przy cycku.
No niedługo to łatwiej będzie ją przeskoczyć niż obejść :p

Hey, dziewczyny, mam pilne pytanie: czy kwoty jakie dostawałyście z Zusu za L4 były takie sam jak te podane na PUE? Moja koleżanka dostaje mniejsze kwoty i nie wiem czy coś jeszcze zus odciąga czy nie.

Femme po prostu smiala sie ze starego ;-)
Na szczescie nie tak zaraz :-Dmam czas;-)w pon mamy kolede to zapytamy kskedza czy w ogole zrobi nam razem no k tego 15 czy nikt inny nie ma ;-)bo my wszystko planujemy a moze ksiedzu na pasuje ta data bo zajeta :p

Doggi usmiech pierwsza klasa :-D

Alecta lilka je jak moj smok :-D
Maly yqk mi zasnal w chuscie ze nadal spi, slysze tylko jakies pojekiwanie
Cos niespokojnu dzks, przez sen w chuscke mi poplakiwal

A od nocy mam taki nawal mleka ze w nocy cycki jak kamienie, na szczescie wydoil ladnie a,e teraz juz tak dlugo spi ze lewy zaraz wybuchnie :-D

Stokrotka ponoc medela dpbra
Ja mam lovi i tez w miare ok w porownaniu z ta canpola od laktatora

Stokrotka tommee timpee są super Stachu lapczywy ale z butelki po mału leci wiec się musi uspokoić siłą rzeczy ;)

Alecta Stachu tez przesyła buziaka ;)

AZA ja nie pomogę :(

Jezyk,ta choroba ma objawy jak przeziebienie,nie leczy sie tego-musi samo minąć.kiedyś mylono to czesto z anginą lub przeziebieniem właśnie.to wirus wiec trudno sie ustrzec,choruje sie raz w życiu ale zaraża sie dosyć dłuho.musiałabym ją 3 miesiące trzymać w domu.właśnie wezwa£am lekarza do domu-Nina skarży siena ból głowy,ma też twarde i bolesne migdałki.nie mam już siły...

Aza w pue są kwoty brutto, od tego trzeba odjąć 18% podatku.
W dniu wypłaty pokazane są kwoty netto po kliknięciu na dole w "wypłaty i zwroty".

Ja mam tą butelkę co Doggi, przy Tymku też ich używałam i są super

reklama
Do góry