Mam dzisiaj strasnego doła psychicznego...myślałam że Nina już zdrowieje ale w nocy urządzi£a histerie że ją siśka boli i pupa...właśnie pojechali oddać mocz do analizy.do tego dzwoniła koleżanka że nie przyjda na urodziny Niny bo nie chce by dzieciaki coś od niej złapały.nieważne że lekarx nie postawił diagnozy a nawet jeżeli to mononukleoza to 90 procent z nas i tak jest nosicielami a choruje tylko 20 procent-wg niej mam trzymać Nine 3 miesiące w domu.mam dość,jest mi źle...dlaczego nie moge sie cieszyć z początków z Jagodą,same problemy...
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Kurde zanim ja napiszę to nowych postów dochodzi
Moja przez to swiecenie będzie przyzwyczajona do tego ze śpi sama pewnie ale nie wiem czy będę w stanie się oprzeć żeby jej do łóżka w domu nie brać
Agulqa słodko :-)
Moja przez to swiecenie będzie przyzwyczajona do tego ze śpi sama pewnie ale nie wiem czy będę w stanie się oprzeć żeby jej do łóżka w domu nie brać
Agulqa słodko :-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Jenn, aob natibaby kalahari chyba ;-)
Femme mi nie powiedzieli, wiem tylko ze stare no i ja mialam pepowine ciensza od mojego malego palca i dlatego bylo kiepsko bo za cienka by dostateczna ilosc pokarmu i tlenu dawac no i mlody byl owiniety nia i gdzies sie zagiela wiec tym bardziej
Kurde odlozylam go do lozeczka i sie rozbudzil
Wrzeszczy na calwgo, wsadzilam cyca to zaczac robic kupe a wlasnie go przebralam
Femme mi nie powiedzieli, wiem tylko ze stare no i ja mialam pepowine ciensza od mojego malego palca i dlatego bylo kiepsko bo za cienka by dostateczna ilosc pokarmu i tlenu dawac no i mlody byl owiniety nia i gdzies sie zagiela wiec tym bardziej
Kurde odlozylam go do lozeczka i sie rozbudzil
Wrzeszczy na calwgo, wsadzilam cyca to zaczac robic kupe a wlasnie go przebralam
Femme ja nie wiem ile moje ważyło, ale u mnie głównym problemem było to podwójne opętlenie pępowiną.
Młoda gdzieś dodatkowo musiała na nią uciskać (m.in dlatego miała często niskie tętno na ktg) i dlatego nie wszystko do niej docierało.
Młoda gdzieś dodatkowo musiała na nią uciskać (m.in dlatego miała często niskie tętno na ktg) i dlatego nie wszystko do niej docierało.
femme fatal
Mama Ninki :)
agulqa_b
Fanka BB :)
Jeeej jaka chudzinka ;-)
Elutka ja sie tak wkrecilam ze juz chce kolejna chuste a ceny z kosmosu
Jakos ciezko mi przy karku dobrze dociagnac :-(
Elutka ja sie tak wkrecilam ze juz chce kolejna chuste a ceny z kosmosu
Jakos ciezko mi przy karku dobrze dociagnac :-(
reklama