reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kurcze napisalam mega posta i co mi sie rozlaczylo i nie ma :-I

zdrowka dla wszystkich i dzieciaczkow i rodzicow no i wytrwaloci..

Doggi moj w 2 tyg przybral 590g a w kolejnym tyg znow przytyl 580g a dlugosci nik mi nie mierzyl:-)

ogolnie chyba mam slaby pokarm albo za malo go jest bo maly sie nie najada i dokarmiam go mm.. dzis pobil rekord i zjadl mm 130ml i do tego z cyca 10 min jadl... czy to normalne??

do tego nie wiem ale chyba ma katarek.. niby lekarka i polozna mowily ze nie bo to sie oczyszcza, ale od wizyty u pediatry ma wiecej w nosku :-( ale oddycha normalnie i w ogole tylko charczy...

Co do tej choroby co kiedys pisalam czyli szczeliny wlosowatej okolicy krzyzowej to bylismy u chirurga i poki co trzeba zrobic usg i musi zbadac go jeszcze neurolog ale raczej ma ta szczeline wiec czeka nas operacja i wyciecie tego :-( :-( :-( co prawda dopiero za 2 lata ale jednak...

reklama
My dzisiaj pierwszy spacer zaliczyliśmy :-) Gdyby nie ten wiatr to byłoby super.
Aob mój też charczy.. niestety to normalne, mam nadzieję, że szybko minie.:-(

Jezyk bede musiala przywyknac, ale poki co nie da sie nie myslec:-( choc jest cien szansy, ze to tylko na zewnatrz jest ta dziurka i nie bedzie nic wycinane...

A czy wasze dzieci też tak czasem szybko oddychają, jakby nie równo i podrygują przy tym? :what: Nie pamiętam jak to z córkami było...

reklama
Dziewczyny, zauważyłam u małej ze ma bardzo spierzchniętą górna wargę. Czym mogę ją posmarować? No totalnie nie wiem skad sie to wzięło. Dzis dopiero był pierwszy spacerek.

Do góry