reklama
hej, zniknęłam na dwa dni, jakoś nie było czasu wejść na neta...
Wczoraj druga z rzędu koszmarna noc, mały praktycznie nie spał i do tego nie tylko marudził ale też wrzeszczał :-(
dzisiaj spał o wiele lepiej, bo od 23.30 do 4, potem dwie godziny jedzenia, przebierania i usypiania i sen 6.00-8.00 także luksus
Lay 6 godzin to teraz moje marzenie, szczęsliwa jestem jak mogę tyle pospać! A jestem śpioch, przed ciążą norma 8-9 godzin a jak się dało to więcej, w ciąży spałam ok. 11 godzin na dobę
mommy ja nad ranem już zawsze płaczę ze zmęczenia i bezsilności :-( tzn. jak jest taka ciężka noc jak te dwie ostatnio, bo dzisiaj było spoko, To silniejsze ode mnie, organizm niw wytrzymuje. Także płacz sobie, to trochę pomaga. Łączę się w bólu nieprzespanych nocek.
stokrotka podziwiam, że sobie radzisz z dwójka!
Doggi szczerze zazdroszczę Stacha śpiocha
agulqa mój wypluwa smoczek od razu i się wtedy denerwuje, także musiałabym mu chyba na gumkę założyć taki próbowałam usypiać w łóżeczku, ale się nie da, bo jedną ręką musiałabym trzymać mu nieustannie te jego ruchliwe rączki, którymi macha, a drugą trzymać w buzi smoka. Mam wrażenie, że z tym smoczkiem to się droczy z nami, bo niby go chce i szuka a jak dostanie wypluwa natychmiast i znowu szuka ;-)
Dominik też czasem tak na mnie spojrzy jakby chciał powiedzieć Matka co ty wyprawiasz, daj spokój
Dzisiaj mam pediatrę na 12.40, znowu bez małego mam przyjść i zobaczymy jak wyszło badanie moczu...Młody wczoraj ulewał okropnie :-(wprost chlustał mlekiem. Niby mój mąż jak był mały to ulewał dużo i az do roku, może ma to za nim?
McPearl pupa po zmianie pieluch znowu brzydka :-(także to nie to. Moim zdaniem to może być bakteryjne albo grzybicze, skoro tak długo to ma i nic nie pomaga :-( powiem lekarce
Wczoraj druga z rzędu koszmarna noc, mały praktycznie nie spał i do tego nie tylko marudził ale też wrzeszczał :-(
dzisiaj spał o wiele lepiej, bo od 23.30 do 4, potem dwie godziny jedzenia, przebierania i usypiania i sen 6.00-8.00 także luksus
Lay 6 godzin to teraz moje marzenie, szczęsliwa jestem jak mogę tyle pospać! A jestem śpioch, przed ciążą norma 8-9 godzin a jak się dało to więcej, w ciąży spałam ok. 11 godzin na dobę
mommy ja nad ranem już zawsze płaczę ze zmęczenia i bezsilności :-( tzn. jak jest taka ciężka noc jak te dwie ostatnio, bo dzisiaj było spoko, To silniejsze ode mnie, organizm niw wytrzymuje. Także płacz sobie, to trochę pomaga. Łączę się w bólu nieprzespanych nocek.
stokrotka podziwiam, że sobie radzisz z dwójka!
Doggi szczerze zazdroszczę Stacha śpiocha
agulqa mój wypluwa smoczek od razu i się wtedy denerwuje, także musiałabym mu chyba na gumkę założyć taki próbowałam usypiać w łóżeczku, ale się nie da, bo jedną ręką musiałabym trzymać mu nieustannie te jego ruchliwe rączki, którymi macha, a drugą trzymać w buzi smoka. Mam wrażenie, że z tym smoczkiem to się droczy z nami, bo niby go chce i szuka a jak dostanie wypluwa natychmiast i znowu szuka ;-)
Dominik też czasem tak na mnie spojrzy jakby chciał powiedzieć Matka co ty wyprawiasz, daj spokój
Dzisiaj mam pediatrę na 12.40, znowu bez małego mam przyjść i zobaczymy jak wyszło badanie moczu...Młody wczoraj ulewał okropnie :-(wprost chlustał mlekiem. Niby mój mąż jak był mały to ulewał dużo i az do roku, może ma to za nim?
McPearl pupa po zmianie pieluch znowu brzydka :-(także to nie to. Moim zdaniem to może być bakteryjne albo grzybicze, skoro tak długo to ma i nic nie pomaga :-( powiem lekarce
Ja Mai ropiejące oczko przemywałam jałowym gazikiem z solą fizjologiczną i zakraplałam Sulfacetamidum 2 razy dziennie. Tyle, że on chyba na receptę. Jakby nie pomogło to do okulisty, bo może zatkany kanalik, ale pomogło praktycznie pierwszego dnia.
McPearl
Fanka BB :)
Mommy, kąpiemy młodego raz tak, raz tak. Jak śpi to czasami nie kąpię. Ale trochę ulewa i rączki brzydko pachną to już wolę wykąpać. U nas lepiej z kąpielą było wczoraj bo kazałam M więcej wody nalać, bo jej po prostu zimno było. Aż trzęsła bródką. Kikut nadal jest, psikam octeniseptem w dzień przy każdym przewijaniu. Dobrze, że Twojemu M już trochę lepiej. Pociesz się, że ja w nocy to z mojego pożytku też nie mam. Tyle, że jak idę umyć ręce po przewijaniu przed karmieniem i mała płacze to tam do niej zagląda, rączkę chwyci ale już dzisiaj w nocy się nie obudził jak płakała. Co do nocek to moja ma taką aktywność przez ok 2 godziny tak ok 24, a 4. Później już śpi do rana. To ta aktywność z brzuszka jeszcze. To normalne, że się wierci i marudzi
emilchen, a jakbyś tetrę spróbowała? Może nie może pieluch jednorazowych...
emilchen, a jakbyś tetrę spróbowała? Może nie może pieluch jednorazowych...
Ostatnia edycja:
bada m.
Miłego dnia czytam stale ale nie mam kiedy pisać,teraz właśnie odciągam mleko,telefon na stole i piszę jedną ręką
Zdrówka dla dzieci ,zwłaszcza dla Tosi
Nam pępek odpadł w 9 dobie,a klamrę ściągneli w drugiej dobie w szpitalu,niczym nie kazali smarować
Gniewko silny raz już w złości przeturlał się z brzucha na plecy
Je co 2-3 godziny nawet w nocy,a ten Delicol nam nam nie pomaga ,stosujemu Infacol,ale mam wrażenie że po nim ulewa
Zdrówka dla dzieci ,zwłaszcza dla Tosi
Nam pępek odpadł w 9 dobie,a klamrę ściągneli w drugiej dobie w szpitalu,niczym nie kazali smarować
Gniewko silny raz już w złości przeturlał się z brzucha na plecy
Je co 2-3 godziny nawet w nocy,a ten Delicol nam nam nie pomaga ,stosujemu Infacol,ale mam wrażenie że po nim ulewa
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LASKI!!!
W Super-Pharm do niedzieli promocja z kartą LifeStyle - paczka pampersów (rozmiar 2 ma 80szt.) za 35,99zł!!!
Nawet na agito.pl wychodzą drożej!!!
W Super-Pharm do niedzieli promocja z kartą LifeStyle - paczka pampersów (rozmiar 2 ma 80szt.) za 35,99zł!!!
Nawet na agito.pl wychodzą drożej!!!
reklama
Stokrotka34
A ja daje legendarny sab simplex wydaje mi sie ze jest ciut lepiej, ale czy to przypadek to nie wiem