reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja nie mam super pharm ;(((( brakuje mi go tutaj

My ze stachem wróciliśmy z przychodni mały urósł 2cm i waży 400g więcej :) rośnie maluszek :) ile wasze brzdace miały na pierwszej wizycie tej po 2tyg od urodzenia?

My nie byliśmy jeszcze na wizycie :-) na brzuszek pomógł nam espumisan, ale dawkowaliśmy wg niemieckich zaleceń, tzn częściej.

Kąpiemy tak jak Suseł.

U nas stały już program dnia to oglądanie świata między 8-12 i 17-20, w międzyczasie oczywiście cycowanie...

Ok pora ogarnąć obiad. :-)

Ostatnia edycja:
Bede dzis w miescie to postaram siekupic ten swwietlik

Emilchen moj czasem tez wypluwa ale czasem zalapie i kest cisza na chwile

Moj mlody dzis ok 2 mial oczy jak 5zl i zapomnial ze to noc i trzeba spac :-D

Moj ciagle ulewa, ale nie wydaje mi sie aby mial kolki, chociaz espumisan dzis kupie bo ewidentnie ciezko mu wie zalatwic

Doggi ja tez nie mam :p
Z reszta chyba na wielorazowe przejde jak mlody przestanie robic kupe przy kazdym jedzeniu :p

Doggi mi go nie mierzyli na tej wizycie tylko wazyli i mial 2700g

Wlasnie wrocilismy z godzinnego spacerku :-) jakbym wiedziala ze tak wieje to bym nie poszla. A slonko sliczne i ogolnie cieplo tylko ten wiatr...

Czesc Kobitki. Jesteśmy z Wami cały czas ale na pisanie siły nie było. W domu choroba, szpital. Zaczęła córa , przywlekla coś z przedszkola, cos co u Was mamy starszakow. Stan podgoraczkowy katar, kaszel niby nic ale dziecko marudne i osłabione, wiec szybko reagując została ,ku jej radości, odwieziona na wykurowanie się do babci. Niestety zdążyło przejsc na mnie...od wtorku w nocy myślałam, ze ducha wyzione, mega osłabienie, zawroty głowy, gorączka do 40 st, kaszel, co chwilę mokra i spocona, mąż aż wczoraj wziął wolne żeby mała się zająć, ja spałam lub leżałam pod kołdrą cały dzień. Dzięki Bogu Lilianie nic nie jest a starsza Laura coś lepiej tylko ze mąż się zaraził.....ech. życzę wszystkim dużo zdrowia a tych co zdrowi, uważajcie na siebie bo przez ta pogoda jakiś wirus krąży i przychodnie pełne pacjentów! Miłego dnia

reklama
U nas też już są stałe pory mniej wiecej-pobudka tak po 8,jedzenie,mycie,patrzenie na świat.zasypia ok.11.30-12.śpi 3 godziny,potem to samo co rano,zasypia tak do 17.ok.19 budze ją na kolacje,po którwj od razu zasypia.teraz śpi,potem pójdziemy na spacer.wieczorem czeka mnie dentysta...

Do góry