reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzisiaj nie mam nawet czasu sie po glowie podrapac. Do tego chyba hormony mi szaleja, bo wkurza mnie byle *******a I czasami poprostu chce mi sie wyc :(

Emilchen, gratuluje dobrych wynikow I tego, ze malemu nic nie jest powaznego.

Licja, powodzenia z balonikiem. A tej kobitce mozesz powiedziec, zeby nie palila albo nie przychodzila przynajmniej taka smierdzaca kiepami na sale. Na mnie np taki smrod jak ktos wlasnie skonczyl palic dziala wymiotnie, wiec chyba bym nie wyrobila z taka laska spac w jednym pomieszczeniu.

Moj sie ostatnio bardzo zarloczny zrobil. Nie nadazam z produkcja I odciaganiem mleka na noc.

licja, miałam taką samą na patologi, zarzucała szlafrok i szła do wc na fajkę co jakieś 20min, pety zostawiała na parapecie po drugiej stronie okna. W sumie tylko ona korzystała z tej łazienki, bo reszta stała w kolejce do drugiego wc, żeby nie wąchać smrodu po fajkach.
Ja paliłam przed ciążą, nie raz w ciąży mnie kusiło, ale nie zapaliłam, nie rozumiem takich babeczek, bo to na prawdę wystarczy bardzo bardzo mocno zęby zacisnąć, da się, wiem sama po sobie.

To Lila już śpi :p
Pewnie za niedługo zawoła cycka, a ja rozkoszuje połową lampki wina :p
Ta butelka chyba pobije rekord jeśli chodzi o długość spożycia :p

licja, o matko!!! Współczuję!!! A nie można szepnąć lekarzom kilku słów o zachowaniu pacjentki???

Ja nie śpię, ale zaraz idę, bo nie wiadomo, jak nocka...

W dzień Młody już miał dwa razy aktywność dłuższą, rano i po południu bite 2 godziny nie spał, tylko się gapił ;-)
Ale słabo coś je, pociamka i tyle, a mnie cycki rozsadzi chyba zaraz :confused:

reklama
Do góry