reklama
Dzisiaj nie mam nawet czasu sie po glowie podrapac. Do tego chyba hormony mi szaleja, bo wkurza mnie byle *******a I czasami poprostu chce mi sie wyc
Emilchen, gratuluje dobrych wynikow I tego, ze malemu nic nie jest powaznego.
Licja, powodzenia z balonikiem. A tej kobitce mozesz powiedziec, zeby nie palila albo nie przychodzila przynajmniej taka smierdzaca kiepami na sale. Na mnie np taki smrod jak ktos wlasnie skonczyl palic dziala wymiotnie, wiec chyba bym nie wyrobila z taka laska spac w jednym pomieszczeniu.
Moj sie ostatnio bardzo zarloczny zrobil. Nie nadazam z produkcja I odciaganiem mleka na noc.
Emilchen, gratuluje dobrych wynikow I tego, ze malemu nic nie jest powaznego.
Licja, powodzenia z balonikiem. A tej kobitce mozesz powiedziec, zeby nie palila albo nie przychodzila przynajmniej taka smierdzaca kiepami na sale. Na mnie np taki smrod jak ktos wlasnie skonczyl palic dziala wymiotnie, wiec chyba bym nie wyrobila z taka laska spac w jednym pomieszczeniu.
Moj sie ostatnio bardzo zarloczny zrobil. Nie nadazam z produkcja I odciaganiem mleka na noc.
goferek
Fanka BB :)
licja, miałam taką samą na patologi, zarzucała szlafrok i szła do wc na fajkę co jakieś 20min, pety zostawiała na parapecie po drugiej stronie okna. W sumie tylko ona korzystała z tej łazienki, bo reszta stała w kolejce do drugiego wc, żeby nie wąchać smrodu po fajkach.
Ja paliłam przed ciążą, nie raz w ciąży mnie kusiło, ale nie zapaliłam, nie rozumiem takich babeczek, bo to na prawdę wystarczy bardzo bardzo mocno zęby zacisnąć, da się, wiem sama po sobie.
Ja paliłam przed ciążą, nie raz w ciąży mnie kusiło, ale nie zapaliłam, nie rozumiem takich babeczek, bo to na prawdę wystarczy bardzo bardzo mocno zęby zacisnąć, da się, wiem sama po sobie.
agulqa_b
Jezyk nie spimy ;-) walczymy ze soba i Robsonem aby zasnal u siebie w lozecxku. Twardy jest. Lezy od 20 i dalej nie spi
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
licja, o matko!!! Współczuję!!! A nie można szepnąć lekarzom kilku słów o zachowaniu pacjentki???
Ja nie śpię, ale zaraz idę, bo nie wiadomo, jak nocka...
W dzień Młody już miał dwa razy aktywność dłuższą, rano i po południu bite 2 godziny nie spał, tylko się gapił ;-)
Ale słabo coś je, pociamka i tyle, a mnie cycki rozsadzi chyba zaraz
Ja nie śpię, ale zaraz idę, bo nie wiadomo, jak nocka...
W dzień Młody już miał dwa razy aktywność dłuższą, rano i po południu bite 2 godziny nie spał, tylko się gapił ;-)
Ale słabo coś je, pociamka i tyle, a mnie cycki rozsadzi chyba zaraz
agulqa_b
Alecta moj spal od 14.30 do 16gdzies i pozniwj jeszcze z poltorej godziny w chuscie
McPearl
Moja też poszła spać niedawno. Może jeszcze zdążę się przekimać nim wstanie. Obecnie czekam aż mi się jabłuszko w mikrofali upiecze
reklama