reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Kasiekz co do zoltaczki to nie mam pojęcia, ale właśnie u mojej dzisiaj widać po oczkach i już się nawet przestraszyłam, ale pamiętam, że u Tymka też był taki moment tylko nie pamiętam kiedy przeszło.

Byłam w szpitalu, ale mój gin dzisiaj ma dzień porodów i po 40 minutach czekania dałam sobie spokój.
Wcześniej też położna ściągała mi szwy więc jutro jak przyjdzie zapytam czy mi zdejmie.

Jeżyk, wiem, że to marne pocieszenie, ale kiedyś w końcu Franek będzie musiał wyjść.
Oby zdecydował się jak najszybciej.

Przeglądam właśnie allegro, bo muszę kupić mały kombinezon dla Lilki.
W tym 68 jej w ogóle nie widać i nawet nie da się jej dobrze pasami w foteliku zapiąć :-/

Bada a mi sie kp podoba, misiu sie tak slodko tuli do mnie
Boli mnie prawa piers jak lapie, ale jak zlapie jest juz ok
I uwielbiam to :-)

Femme jasne, ja wychodze z zalozenia ze kazdy musi pod siebie robic
Dlatego ja nigdy nie potepiam i nie oceniam mam ktore karmia mm, nie moja sprawa :-)
Ja patrze pod siebie i jestem happy ze sie udalo :-)

Kasiek moj spi roznie, co 2h sie budzi a czasem co 4h
Wlasnie nie mam tych kropelek, mam espumisam ale wlasnie nie wiem
Poki co masuje i jest ok
Kasiek my mamy tak, ze ł wstaje jak maly placze zmienia mu pieluche i daje mi do cycka
Wiec jak mlody spi z nami w lozku to ja nawet nie wstaje :-D
Moj nadal ma lekko zzolknieta buzke i oczka, ale polozna mowila ze z buzki i oczek schodzi na koncu, reszta cialka juz ok

Alecta haha moj ma kombinezon na 6-9miesiecy

Agulqa dzięki za info...czyli trochę jeszcze żółty będzie:D

Alecta ja mam 62 i mojego w nim nie widać:D Też zstanawiam się nad używką 56, bo masakra:D A ręce...nawet wkładac nie musze bo i takje zaraz z rękawów wyciągnie:D

Kasiekz no ja też na używki patrzę, bo nowego nie będę kupować na chwilę.
W sumie nawet trochę tego jest na allegro więc pewnie coś wybiorę.
W sumie i tak czekam na razie na kasę z ZUSu, a przelew ma być w środę.

W ogóle pewnie będę musiała im zwrócić cześć kasy za L4, bo zwolnienie miałam do 20.01, a urodziłam 13ego więc za ten tydzień będę musiała im kasę oddać, bo macierzyński dopiero Ł zawiezie do mnie do pracy jutro i nie wiem czy mój szef pojedzie z tym do ZUSu zanim przelew dostanę.

reklama
Do góry