reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Lay damy radę! Ciekawe którą z nas pierwszą trafi
MommyTigger
To jest pytanie! Nie znamy dnia ani godziny! Mi się już każdy pyta i małża - kiedy mały się wszystkim pokaże, a bo my wiemy? Odnosze wrażenie , że jemu się nie spieszy ;-) Jutro zobaczymy co "wuja" powie.
LayDeeK u mnie z tą szyjka podobnie :/ uparta strasznie :/ ale gin twierdzi ze u mnie problem ze skróceniem i rozwarciem przez to ze młody większość ciąży ułożony posladkowo i główka jako największa i najciężssa cześć ciała nie ugniata a du.pka nie ma takiej mocy :/
Żelka
Dziewczeta znikłam, bo przygotowania pełną parą idą
Zaczyna mnie łapać stress, kurcze tyle myśli w głowie ... ale najważniejsze oby jutro były warunki do cc i żeby mi ją doktorek zrobił ... bez odsyłania. Trzymajcie kciuki please!
Doggi, a Ty jak tam ready steady go?
Zaczyna mnie łapać stress, kurcze tyle myśli w głowie ... ale najważniejsze oby jutro były warunki do cc i żeby mi ją doktorek zrobił ... bez odsyłania. Trzymajcie kciuki please!
Doggi, a Ty jak tam ready steady go?
Alecta albo twoja szyjka taka pancerna :banghead::banghead:
Żelka kończę pranie robić co by domownicy mieli czyste ciuchy na ten tydzień, kuchnia posprzatana, cała chata tez, ciało ogolone , henna zrobiona, teraz myje włosy. Później Ole pakuje do babci i siebie do reszty i stres nie z tej ziemi. Za 18,5h mam być w szpitalu ale te 10dni przeleciało!
Żelka kończę pranie robić co by domownicy mieli czyste ciuchy na ten tydzień, kuchnia posprzatana, cała chata tez, ciało ogolone , henna zrobiona, teraz myje włosy. Później Ole pakuje do babci i siebie do reszty i stres nie z tej ziemi. Za 18,5h mam być w szpitalu ale te 10dni przeleciało!
reklama