reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

miłej niedzieli :-)

Doggi widzę,że u Ciebie przygotowania pełną parą,identycznie jak u mnie 10 dni temu ;-) i tak samo 10 dni oczekiwania minęło bardzo szybko

u nas też wieje i przelotnie śnieg pada

agulqa mleko chyba najlepiej odciągać pomiędzy karmieniami :tak: a mój G je minimum 60 ml na raz

reklama
Uch, jesteśmy w domu! Bilirubinka spadła o 2,2 i mogłyśmy wyjść. Wreszcie swoje progi.
Młody jakiś niestety marudny, uparł się by koniecznie mdło robić. Włączyłam elektroniczną nianię i lata teraz od łóżeczka do pokoju. Tam mówi, że nie obudził dzidziusia i już wychodzi :-p
Jeden plus tego siedzenia w szpitalu jest taki, że była dzisiaj moja gin i ściągnęła mi szwy. Zawsze lepiej tak niż później pielęgniarka środowiskowa. I muszę powiedzieć, że ładnie mnie zszyła. Nie to co ordynator przy Mikołaju.
Zrobiłam sobie na obiad gotowane piersi z kurczaka w białym sosie i powiem, że sos wyszedł mi okropnie nijaki.

McPearl super,że jesteście w domu :-) ja jutro jadę na zdjęcie szwów i cewnika
moje dziecko najmłodsze coraz gorsze,ryczy jak nie na rękach ,aż sie boję tygodnia bo w weekend lajcik,bo jest P,a tak to chyba na stołówkę nas zapiszę :-D do tego ulewa po kazdym karmieniu ,czyli moje dzieci każde takie samo,nie ma promocji dla mamy ;-)

McPearl super ze poprawa i juz w domku :)

Bada no juz wszystko gotowe, właśnie z teściową omawiałam kwestie opieki nad Olą i juz wszystko dopracowane.

Mam tylko nadzieje ze nie zrobił Stachu żartu i się nie obrócił bo bedzue lipa :( ale mam stres!!!!

Melduje sie nadal w dwupaku:crazy: Mala zaparla sie i w d.pie ma to ze matka wyglada i chodzi jak slon. Mam na sali 6 lasek a pogadnac nie ma z kim, na szczescie przez przypadek odnalazlam tu internet,maz mi przywiozl tableta i moge Was chociaz nadrobic bo padam z nudow.

Hey, ja wczoraj miałam nadzieję, że pojadę bo skurcze od 20 do 24 męczyły ale sobie w nocy znikły... wrrr...
U nas tez wieje, młody u sąsiadki a ja mam dzień lenia...

McPearl super, że już w domku :)))

Bada z kolkami nie masz problemu?

Doggi, Żelka za jutro kciuki...

reklama
Goferek- pogoń swoją małą bo kolejkę wstrzymuje ;)
O to dużo Was tam jest na jednej sali.
A nic się nie dzieje w ogóle? Nie masz ani rozwarcia ani nic?

Marcioszek- slicznego masz synusia. A jaką masz tą hemoglobinę? Dbaj o siebie.

Ostatnia edycja:
Do góry