reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzień dobry w to wietrzne popoludniu:) Dziś rano mój B woła mnie do drugiego pokoju i pytam czy cos w nocy slyszalam, mowie, że nic oprocz wiatru i deszczu i pokazuje mi przewrócone drzewo na dwa auta...;/ NIe napisałam, ze od drugiej nocy w domu śpimy w innych pokojach, a to dlatego, że Laura w pierwsza noc po powrocie ze szpitala, jak mała zaczeła płakać w nocy, zawołała tate i mówi: " czy siostrzyczka mogłaby płakać troszkę ciszej, bo przeszkadza mi spać i sie nie wyśpie...":-D wiec tata śpi w pokoju przez ściane z Laurą a ja po drugiej stronie mieszkania zamknieta w pokoju z Lilą;p

Dziewczyny, ja rozumiem wasze zniecierpliwienie, w poprzedniej ciązy też byłam częścią forum i rodziłam jako przedostatnia z listy kobitek, to szlag jasny chciał mnie trafić, bo one już pisaly o karmieniu, kolkach, kubkach itp itd a u mnie byla jeszcze daleka droga, stres mieszał sie z ekscytaja i checia poznania maluszka:) Dacie rade, korzystajcie ze swoimi facetami z tych ostatnich wolnych dni, idzicie gdzies, zrobcie razem to, co lubicie:) My pod koniec listopada zrobiliśmy sobie z córka wypad do Zakopanego i z tym brzucholem laziłam , super było:)
Też wczoraj już nic nie pisałam, bo ogladalam sex and the city;p kolejny raz dodam...<lol> za tydzien 2 , ktorej jeszcze nie ogladałam :D:D:D:D:tak:

Elutko, dzieki za namiary, juz sobie numer spisałam do rejestracji, paczylam tez na te nosidła, to na M rewelacja! ale cena...wow! Rodziłam ostatecznie w Narutowiczu i całe szczescie trafiłam na dwie fajne położne:)
Mamo Piotrusia!!!! Wszystko bedzie dobrze!! Maluszek pod dobrą opieką, a TY nie martw sie na zapas tylko poki możesz odpoczywaj po ciezkim porodzie i ujeżdzaj dojarke do cycyów! Mi pomogło, co prawda po 3 dniach ale teraz nawet sciagam mleko na noc do butelek:) pozdrawiamy!

Miłego dnia, mała śpi, starsza z tata na wypadzie gdzies , wiec ja ide spac!!!;p

A gin nic o twojej szyjce nie mówił? Przy Tymku tez miałaś kłopot prawda?

Jak mi się chcę spać :( a jak tu spać z Olą w domu?!

Ostatnia edycja:
Ja też &&&&!!!

Mój całą ciążę głową w dół.... Hmm....

Lay u mnie szyjka w tamtym tyg lepiej wyglądałą, rozwarcie mam zajebiaszcze na pół cm :-D Więc zobaczymy co teraz powie ale na super newsy się nie nastawiam.... Dzisiaj co rusz latam na tron....

No i chałupa też wysprzątana (w końcu chyba trafiłam na "swoją"babkę....) pranie teraz robię , jutro kolejne i tak wszystko na bieżąco już.

Mommy, weź te babkę podeslij do mnie. Ja w miarę ogarnelam, ale trzeba by było jeszcze dopieścić mieszkanko!

Jak Cie czyści, to moze to juz????

Doggi nic nie.mówił oprócz tego, że wszystko jest pozamykane :-/
Z Tymkiem też nic się nie działo tylko, że wtedy to nawet brzuch mi się nie napinał, a teraz jednak jakieś tam skurczyki były.
Napisałam do Ł żeby mi tego wiesiołka kupił i będę go sobie wyciskać z tych kapsułek może coś pomoże :p
Może w końcu jakiś skurcz się na ktg zarysuje :p

Lay mogę podesłać , fajna jest :-)

Takie to czyści-nie czyści. Normalnie się załatwiam ale mam takie ciągłe uczucie, że mi się chce i na ileś wizyt jakaś jest owocna ,że tak ładnie to ujmę :-D Czuję jak mały od czasu do czasu mnie dżga tam... ale na spokojnie, się nie nakręcam.

No i alceta mi przypomniała ,że brzuch masakra mi się napina ;-) A ja olej z wiesiołka w kapsułkach sobie wsadzam ale dopiero od 2 dni i na noc, później mam gacie tłuste :-D

reklama
Żelka- trzymaj kciuki :)

Doggi- ale Ci fajnie :) zazdroszczę i trsymam kciuki z całych sił.

U nas na szczęście wieje trochę mniej, bo wczoraj to już było przegiecie.

Do góry