Dzień dobry w to wietrzne popoludniu
Dziś rano mój B woła mnie do drugiego pokoju i pytam czy cos w nocy slyszalam, mowie, że nic oprocz wiatru i deszczu i pokazuje mi przewrócone drzewo na dwa auta...;/ NIe napisałam, ze od drugiej nocy w domu śpimy w innych pokojach, a to dlatego, że Laura w pierwsza noc po powrocie ze szpitala, jak mała zaczeła płakać w nocy, zawołała tate i mówi: " czy siostrzyczka mogłaby płakać troszkę ciszej, bo przeszkadza mi spać i sie nie wyśpie..."
wiec tata śpi w pokoju przez ściane z Laurą a ja po drugiej stronie mieszkania zamknieta w pokoju z Lilą;p
Dziewczyny, ja rozumiem wasze zniecierpliwienie, w poprzedniej ciązy też byłam częścią forum i rodziłam jako przedostatnia z listy kobitek, to szlag jasny chciał mnie trafić, bo one już pisaly o karmieniu, kolkach, kubkach itp itd a u mnie byla jeszcze daleka droga, stres mieszał sie z ekscytaja i checia poznania maluszka
Dacie rade, korzystajcie ze swoimi facetami z tych ostatnich wolnych dni, idzicie gdzies, zrobcie razem to, co lubicie
My pod koniec listopada zrobiliśmy sobie z córka wypad do Zakopanego i z tym brzucholem laziłam , super było
Też wczoraj już nic nie pisałam, bo ogladalam sex and the city;p kolejny raz dodam...<lol> za tydzien 2 , ktorej jeszcze nie ogladałam
Elutko, dzieki za namiary, juz sobie numer spisałam do rejestracji, paczylam tez na te nosidła, to na M rewelacja! ale cena...wow! Rodziłam ostatecznie w Narutowiczu i całe szczescie trafiłam na dwie fajne położne
Mamo Piotrusia!!!! Wszystko bedzie dobrze!! Maluszek pod dobrą opieką, a TY nie martw sie na zapas tylko poki możesz odpoczywaj po ciezkim porodzie i ujeżdzaj dojarke do cycyów! Mi pomogło, co prawda po 3 dniach ale teraz nawet sciagam mleko na noc do butelek
pozdrawiamy!
Miłego dnia, mała śpi, starsza z tata na wypadzie gdzies , wiec ja ide spac!!!;p