reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja nie mogłam spać do 1.
Musze Ł powiedzieć żeby mi jakieś stopery do uszu skombinował, bo nie wiem ile jeszcze pociągnę.
No i pobudka o 5:30, bo oddział nam się wręcz przeludnił i położne muszą się z ktg wyrobić.

Zjadłabym coś dobrego, ale sama nie wiem na co mam ochotę.
Jak na razie w oczekiwaniu na.mega wypaśne śniadanie zjadłam Grześka w czekoladzie :p ale zjadłabym jeszcze coś tylko kurcze właśnie co :p

reklama
Dobry!
A mnie w nocy po raz pierwszy złapały skurcze. Były bolesne i juz wiem co bedzie sie działo na porodówce! Bede latać i wyć z bólu!
Dlatego chciałabym mieć juz to za sobą!

Jenn współczuję ale dobrze ze tylko do pt Piotruś tam leży. Mam nadzieje że minie ci szybko czas.

Co do fryzow to ja i maz lysi bylismy zupełnie a Jaś czarną czupryne miał od początku i wogole mu te wlosy się nie wytarly. Ciekawe jak będzie teraz.

Alecta taaak stopery w szpitalu to chyba powinni dawać przy przyjęciu hehe.

LayDeek u mnie jak zwykle brak jakichkolwiek skurczy tzn brzuch sie czasem stawia i tyle. Za to napiernicza mnie krzyż, mam wrażenie ze mi się kości rozjadą do piątku.

Ja się wyspalam, do 8 to luksus dla mnie :D

Moj ł dzis wkurzony troche na mnie :p
Od 1 do 3 ponoc maly nie spal i ten go nosil bo jak go odkladal to Robson plakal
O 3 przyszedl do mnie ze mam go nakarmic, ja mowie tak juz juz i zasnelam :p
Mowi ze mam wyje.bke na wszystko a ja po calym dniu jestem tak zmeczona ze nie mam sily z lozka wstac na karmienie :p
Poza tym w dzien jak jestem sama z R to wiem ze musze spac na czujce, a ze w nocy jest ł to moja czujka sie wylacza i jak mnie ł nie obudzi to bym myslala ze mlody spi cale noce :-D

Ah zycie jest piekne ;-)

Teraz jak nowonarodzona :)
10 dni do terminu. Jeszcze mam czas. Ale ze strachu chciałabym mieć to za sobą.

Agula, ja cie w pełni rozumiem!

Jezyk haha dobre :-D
Najlepsze ze pytam go w nocy czy zmienil pieluche Robsonowi a ten na mnie z ryjem ze ciagle tylko spie i nie wiem co sie daieje na swiecie :-D tak zmienil a jak mi cos nie pasi to sama moge zmieniac w nocy :p
Wiec mu powiedzialam ze ma mnie nie wkur,wiac bo krzywda mu sie nie dzieje, ja cale dnie jestem sama z malym jak nie ma mamy a ł w robocie i zyje :p
Ucichl, ale nad ranem stwierdzil ze w dzien to co innego :p
Ostatnio z kims gadalmi mowil wlasmoe ze on jiz drugie chce, ale ja sie nie zgadzam :p

Dzień dobry ;-)
Ale miałam noc nie dość że u nas wichura straszna to jeszcze pół nocy skurcze mnie męczyły :O i żadna pozycja nie była dobra -_- do tego mam pełno śluzu co wcześniej miałam znikome ilości... Coś chyba się tam zaczyna dziać i szykować... ;-)

JENN zdrówka dla Piotrusia i sił dla Ciebie! Sliczny on! :-)

Agulqa niech Ł nie swiruje :p
Niech też poczuje co to znaczy niemowlę w domu ;-)

reklama
Agulqa :-D To kiedy drugie? :-D

Lay ja też powoli wchodzę etap , że chciałabym mieć to za sobą ale ze strachu....

Ja do 2 nocy tak sobie nie śpię.... Póżno zasypiam (ale to u mnie norma) ale też wcześnie się budzę... Chyba też przez to , że na czujce śpię żeby o 6 się budzić na tabletkę no i jak już się obudzę to ciężko mi póżniej usnąc już... Robię się głodna i dupa....

Do góry