reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jenn, bliźniaki mojego brata przez miesiac leżały w szpitalu. I oni codziennie z Bełchatowa do Łodzi dojeżdżali. Ty tylko do piątku! Wiem, że Ci cieżko, ale dasz radę kochana :-)

Rany, nie myslalam że są jeszcze szpitale gdzie nie można z dzieckiem zostać. Co prawda jak dwa lata temu lezalam z Cypkiem to spalam na krzrselku ale mogłam zostawać na noc.

Wychodzą z założenia, że mama potrzebuje regeneracji.. a ja nie ukrywam miałam ciężki zabiegowy poród więc tego odpoczynku potrzebuję. Na szczęście nie muszę daleko dojeżdżać więc dam radę.
Póki co siedzę z laktatorem i próbuję trochę ruszyć produkcję :-(

Jenn szybko zleci! Chociaz dziwne ze wypusuja mame bez dziecka, ja moglam np wyjsc dwa dni wczesniej ale czekalam na dziewczynki.
Ale Piotrusiowi krzywda sie nie stanie, a Ty staraj sie dojsc do siebie, bo mnie szpital wymeczyl na max, a dziewczynkami ciezko bylo sie zajac

Mnie teraz codziennie glowa boli pewnie z niewyspania

Mommy wlasnie jem kuraka z warzymi z parowaru

Sprite co Ty gadasz? Ja tez z tego co wiem banany i jablka sa ok. Ja jem tez pomarancze i mandarynki i wsio ok

Mommy ja podczas porodu zarlam chupa chupsa i zaraz po wlasnie marsa

Femme mi spadlo tylko 8 :-/

Megami nie spuszczaj podczas siedzenis nog na podloge tylko podkladaj jakis stolek czy cos
Mi tak w szpitalu zalecili i nie puchne :-)

Susel ja na brzuchu nie mam zadnego rozstepu a smarowalam babydreamem jak mi sie przypomnialo
Za to o cycki tak nie dbalam po mnie bolaly i odpazaly sie bo wielkie i mam rozstepy

My chcemy chrzest ze slubem ale ł nadal nie ogarniety
I chrzestnego mamy wiec luz :-D

Doggi, laydeek ale pulpeciki bylyscie :-D

Jenn ja nke w temacie. Czemu maly w szpitalu zostal?

Jenn, jaki on sloooodki :) wiem ze czujesz, ze do piatku to Cale wieki, ale trzymam kciuki, zeby Ci szybko zlecialo.

Doggi, Laydeek, super zdjecia :)

Dziewczyny, macie czasami uczucie takiego klucia w pochwie? Dzisiaj to juz masakra jest, czasami az mnie zgina w pol. Mam uczucie jakby mlody sie juz tak mocno pchal I jakby mial gwozdzie w glowce :)

reklama
Do góry