reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi oby teraz nam się nie trafiło w drugą stronę;) moja koleżanka ma córkę aniołka a syn potrafił pół nocy wrzeszczeć...

Dziewczyny chcę zamówić małej kapcie befado przez allegro bo nie mogę narazie ruszyć się z domu i nie wiem jaki rozmiar. Poprzednie miała 24 i są już na styk, musi mieć nowe. To teraz tylko 25 czy 26??

Ostatnia edycja:
reklama
26 raczej za wielkie będzie, chyba, że to model z rzepkami, gdzie można dobrze dopasować. Najlepiej wkładkę zmierzyć.

U nas tak dobrze ze spaniem nie było :D Tzn był czas ok 3-5 miesiąca, gdy z tylko 2-3 pobudki były. Ale u nas to tak etapami raz lepiej raz gorzej. Koło roczku młoda to i co godzinę się w nocy darła :O

Ostatnia edycja:
Ewi Befado ma dziwną tą numerację bo zawsze kupuję o rozmiar mniejsze niż Konrad nosi. Zobacz na rozmiar wkładki.

Co do aniołków to mój Konrad odkąd odstawiłam cyca czyli od 3 miesięca nie budził się w nocy wcale. Ja o 20 dostawał flache tak dopiero o 6 wstawał na jedzonko i poranne przewijanko :) Byłam jak e raju, całe noce przespane :)

Z rzepkami bo moja ma wysokie podbicie i innych bym nie ryzykowała bez mierzenia. Tylko ciekawe czy nie będzie za dużo z przodu braku przy 26. Teraz ma befado 24.

Doggi, oj, Antonina to anioł, wcielony :tak: Wszyscy nam dziecka zazdroszczą i mówią, że my to nie wiemy, jak to jest mieć niemowlaka - w ogóle nie płakała, ząbkowanie - lajcik, zero kolek, zero dziecięcych dolegliwości, w gościach grzeczna, spokojna, cudowne dziecko :-D

Doggi 3lata 2 miesiące.

Zmierzyłam starą wkładkę przy 24 i jest 16cm. Przy rozmiarze 25 na allegro piszą 16,5cm, chyba mało. Chyba skończy się na sklepie za jakiś czas...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam rozmiar 38 przy wzroście 175cm. Męża siostry 41 przy 175cm. Oby moja miała po mnie a nie po nich.

Zamówię jej te większe 26, najwyżej będzie miała do przedszkola na jesień.

Do góry