reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny mówicie , że szykujecie się na porodówke co by piękne, bez odrostów przywitać pociechy na świecie? :-D

Stokrotka nic dziwnego, że czasu brak-masz 2x tyle roboty ale opanujesz sytuacje :-)

Ja znalazłam najkrótszy dojazd przez miasto do szpitala i koniec chce jechać tą drogą a ten zgred dyskutuje , że zna krótszą drogę, nie sądzę po tym co mi tłumaczy... :-D

Jak uda mi się ładnie urodzić normalnie to pewnie bym najchętniej na 2 dzień do domu spieprzała... :rofl2:

reklama
reklama
Lay a to zwykły ból czy regularne skurcze? Na spokojnie. Zwróć uwagę na czas trwania i regularność, weź prysznic. Jak nie przejdzie będą dalej regularne, coraz mocniejsze no to znaczy, ze akcja się zaczyna.

Alecta ja jeszcze się nie kładę , nie moja pora ;-) Jeszcze monte muszę pożreć :-D

Do góry