reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Hey, ja dziś też dzień sprzątania i jeszcze przed chwilą męża obcięłam co by ładny do szpitala przychodził :)))

Bada super, że już u siebie jesteś. Co Ci powiedzieli na ten przecięty pęcherz? Jak to tłumaczyli?

Stokrotka witaj w domku a ogarnąć 2 panny nie jest łatwo ale z pewnością wkrótce będziesz mistrzynią w organizacji :))))

Mommy ja miałam studentkę przy Konradzie i bardzo się cieszyłam bo dzięki temu miałam cały czas ktg robione i jak było trzeba to masowała plecy.

Jeżyk mam z biustem jak Ty, nic nie twardnieje, nie mrowieje...

reklama
McPearl, też polecam odciągnąć troszkę.

emilchen, znowu coś zawalili. kurde no:crazy::crazy:

bada, fajnie, że już w domu. ja też płakałam w szpitalu. o fe fe, ale co zrobić, jak czasami trzeba :-(

Stokrotka, u Ciebie nie dziwny brak czasu. dwa noworodki to musisz mieć co robić. a są w miarę zgrane? ;-);-)

zdechne zaraz. wykończyło mnie farbowanie włosów, golenie i kąpiel. chyba przesadziłam z temp. wody, bo ledwo na nogach stoję - tak mi słabo :eek:

ja też mam zamiar od razu poinformować, że wymazy wychodziły mi dodatnie. zarówno na paciorkowca, jak i gronkowca. choć nie wiem, czy na gronkowca coś się podaje. ciekawe jaki teraz będzie wynik...

Sprite jaki kolor robiłaś? :-D

Ja na szczęście wymaz miałam ujemny, ale przy cc i tak to za bardzo znaczenia nie ma, chociaż mój gin mi mówił, że pediatrzy chcą żeby każdej ciężarnej robić, bo wtedy łatwiej im jest "segregować" noworodki.

Stokrotka ja Ci się nie dziwię, że czasu Ci brak.
Przy jednym czasem brakuje, a co dopiero przy dwójce.

Ja w szpitalu też ryczałam.
Pamiętam jak z Tymkiem powiedzieli, ze możemy tego dnia iść do domu, ja szczęśliwa zadzwoniłam po Ł, a tu się okazało, że swój wypis owszem mogę odebrać później, ale bez wypisu dziecka nie wypuszczają i powinien być gotowy w ciągu kilku h.
Jeny jak ja ryczałam, że jeszcze te kilka h muszę czekać.

alecta, ja miałam łzy po 3 dniu na każdej wizycie lekarskiej. a raz lekarka zostawiła wyniki na parapecie w naszej sali i musiała wyjść, to ja jak wariatka kazałam tej co ze mną leżała stanąć na warcie i wygrzebałam z tych dokumentów wyniki młodego mojego (i tej babki, bo jej dziecko też leżało z powodu crp), żeby szybko sprawdzić. to było w dzień wyjścia właśnie :-D. teraz się z tego śmieję, ale wtedy naprawdę nie było mi do śmiechu :confused2:

a kolor znowu ten sam MANGO, bo była farba w promocji :laugh2::laugh2::laugh2:

Sprite ja akurat byłam w Rossmanie już po promocji loreala, ale za.to swojego syossa za 12 zł upolowałam :p

No mi z tego mojego wycia teraz też się chce śmiać, ale wtedy to dla mnie tragedia była

Alecta miałam podobną sytuację ale musiałam czekać TYLKO godzinę a ja depresja taka ze nie pytaj.... Ale nadal na wspomnienie o tym mam depresję :p

reklama
Stokrotka,fajnie ze jesteście już w domu.Emilchen,to lekarze dali ciala.mcperl-żółtaczka szybko minie.dobrze że jutro już przedszkole,dzisiaj myślałam że zwariuje z Nina.

Do góry