reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Lay to na spokojnie ;-) Jeszcze nie na ciebie pora, nie wpychaj się ;-) Ja mam dzień po Tobie
MommyTigger
Tak! I tego się trzymajmy Mnie bolą znowu kości ale nie tyle spojenie łonowe znowu ale też tak coś dalej, głębiej.... Musze sobie numer do przychodni wstukać w tel i jutro od rana rejestrować się będę.
jenn200818
Hej, już na nogach, czas jechać do laboratorium. Za oknem chyba nie jest zbyt przyjaźnie :-(
Noc taka sobie, coś lewy bok przestał mi służyć a właściwie w każdej pozycji niewygodnie
Noc taka sobie, coś lewy bok przestał mi służyć a właściwie w każdej pozycji niewygodnie
Ja pół nocy spać nie mogłam, kręciłam się ciągle, po 1 kubku mleka chodziłam siku chyba z 10 razy :-/
Po 6 się przebudziłam jak Ł do pracy wychodził i akurat Tymko mnie wołać zaczął żeby mu picie dać.
Poleżałam z nimi jeszcze do 7 i zaczęła się szykować.
Wypiłam kawkę, bo w szpitalu niestety takich rarytasow nie posiadają i zaraz się zbieramy.
Po 6 się przebudziłam jak Ł do pracy wychodził i akurat Tymko mnie wołać zaczął żeby mu picie dać.
Poleżałam z nimi jeszcze do 7 i zaczęła się szykować.
Wypiłam kawkę, bo w szpitalu niestety takich rarytasow nie posiadają i zaraz się zbieramy.
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzień dobry ;-)
Córa oddelegowana do szkoły, ale jej było ciężko wstać bidulek zaspany z obdrapana twarzą
A ja zrobiłam sobie śniadanko do łóżka i film sobie włączę słodkie lenistwo
BADA fajnie ze juz w domu :-)
EMILCHEN współczuję przygód w szpitalu :-/
STOKROTKA nic dziwnego że czasu brak przy dwóch bobasach ;-) dziewczynki podobne do siebie?
Aza haha na to bym nie wpadła żeby męża też odpucowac do szpitala dobry pomysł ;-)
Podejrzewam że DAGI wczoraj urodziła ;-)
ALECTA powodzenia dzisiaj! Mam nadzieję że nie będą Cie trzymać w niewiedzy tylko od razu ustala co i jak :-)
Córa oddelegowana do szkoły, ale jej było ciężko wstać bidulek zaspany z obdrapana twarzą
A ja zrobiłam sobie śniadanko do łóżka i film sobie włączę słodkie lenistwo
BADA fajnie ze juz w domu :-)
EMILCHEN współczuję przygód w szpitalu :-/
STOKROTKA nic dziwnego że czasu brak przy dwóch bobasach ;-) dziewczynki podobne do siebie?
Aza haha na to bym nie wpadła żeby męża też odpucowac do szpitala dobry pomysł ;-)
Podejrzewam że DAGI wczoraj urodziła ;-)
ALECTA powodzenia dzisiaj! Mam nadzieję że nie będą Cie trzymać w niewiedzy tylko od razu ustala co i jak :-)
McPearl żadna nie rodzi każda grzecznie czeka na swój termin bez wychodzenia przed kolejkę
Mommy omnomnom chcę Monte, dużo Monte!!!
Jenn nie narzekaj ja od kilku miesięcy śpię na siedząco, o ile mogę spać
Alecta ja w niedziele pewnie w ogóle nie zasne!!'.
Tez się muszę kawy opic przed szpitalem bo nie wiem kiedy do mojej ukochanej wrócę
Femme ola z bólem serca do przedszkola wstawala i mówiła ze pójdzie za dwie godziny
Ja mam dziś misję filmy i seriale, kto to wie kiedy znów w spokoju obejrzeć coś
Mommy omnomnom chcę Monte, dużo Monte!!!
Jenn nie narzekaj ja od kilku miesięcy śpię na siedząco, o ile mogę spać
Alecta ja w niedziele pewnie w ogóle nie zasne!!'.
Tez się muszę kawy opic przed szpitalem bo nie wiem kiedy do mojej ukochanej wrócę
Femme ola z bólem serca do przedszkola wstawala i mówiła ze pójdzie za dwie godziny
Ja mam dziś misję filmy i seriale, kto to wie kiedy znów w spokoju obejrzeć coś
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja chce obejrzeć "operacja argo" bo ostatnio zasnelam a mój zachwycony i mnie męczy że mam obejrzeć
reklama
Ponoć dobry. Choć ja się jaram tym filmem z Matthew mckonahej co ma aids w latach 70-80 i sprowadza leki na to, super film! I w święta oglądałam "wyścig" o kierowcach formuły 1 Lauda i Hunt super film! Jak T go włączył to nie zbyt byłam zadowolona nie moje klimaty ale filmy na faktach zawsze mnie wkręcają i ten też okazał się rewelka