reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Tak! :-D I tego się trzymajmy :cool2: Mnie bolą znowu kości ale nie tyle spojenie łonowe znowu ale też tak coś dalej, głębiej.... Musze sobie numer do przychodni wstukać w tel i jutro od rana rejestrować się będę.

Hej, już na nogach, czas jechać do laboratorium. Za oknem chyba nie jest zbyt przyjaźnie :-(
Noc taka sobie, coś lewy bok przestał mi służyć a właściwie w każdej pozycji niewygodnie :-D

Ja pół nocy spać nie mogłam, kręciłam się ciągle, po 1 kubku mleka chodziłam siku chyba z 10 razy :-/
Po 6 się przebudziłam jak Ł do pracy wychodził i akurat Tymko mnie wołać zaczął żeby mu picie dać.
Poleżałam z nimi jeszcze do 7 i zaczęła się szykować.
Wypiłam kawkę, bo w szpitalu niestety takich rarytasow nie posiadają i zaraz się zbieramy.

Dzień dobry ;-)
Córa oddelegowana do szkoły, ale jej było ciężko wstać :p bidulek zaspany z obdrapana twarzą :p

A ja zrobiłam sobie śniadanko do łóżka i film sobie włączę :-D słodkie lenistwo :-D

BADA fajnie ze juz w domu :-)

EMILCHEN współczuję przygód w szpitalu :-/

STOKROTKA nic dziwnego że czasu brak przy dwóch bobasach ;-) dziewczynki podobne do siebie? :-D

Aza haha :-D na to bym nie wpadła żeby męża też odpucowac do szpitala :-D dobry pomysł ;-)

Podejrzewam że DAGI wczoraj urodziła ;-)

ALECTA powodzenia dzisiaj! Mam nadzieję że nie będą Cie trzymać w niewiedzy tylko od razu ustala co i jak :-)

McPearl żadna nie rodzi każda grzecznie czeka na swój termin bez wychodzenia przed kolejkę :p

Mommy omnomnom chcę Monte, dużo Monte!!!

Jenn nie narzekaj :p ja od kilku miesięcy śpię na siedząco, o ile mogę spać

Alecta ja w niedziele pewnie w ogóle nie zasne!!'.
Tez się muszę kawy opic przed szpitalem bo nie wiem kiedy do mojej ukochanej wrócę

Femme ola z bólem serca do przedszkola wstawala :p i mówiła ze pójdzie za dwie godziny :p
Ja mam dziś misję filmy i seriale, kto to wie kiedy znów w spokoju obejrzeć coś ;)

reklama
Ponoć dobry. Choć ja się jaram tym filmem z Matthew mckonahej co ma aids w latach 70-80 i sprowadza leki na to, super film! I w święta oglądałam "wyścig" o kierowcach formuły 1 Lauda i Hunt super film! Jak T go włączył to nie zbyt byłam zadowolona nie moje klimaty ale filmy na faktach zawsze mnie wkręcają i ten też okazał się rewelka

Do góry