reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Tak! :-D I tego się trzymajmy :cool2: Mnie bolą znowu kości ale nie tyle spojenie łonowe znowu ale też tak coś dalej, głębiej.... Musze sobie numer do przychodni wstukać w tel i jutro od rana rejestrować się będę.

Hej, już na nogach, czas jechać do laboratorium. Za oknem chyba nie jest zbyt przyjaźnie :-(
Noc taka sobie, coś lewy bok przestał mi służyć a właściwie w każdej pozycji niewygodnie :-D

Ja pół nocy spać nie mogłam, kręciłam się ciągle, po 1 kubku mleka chodziłam siku chyba z 10 razy :-/
Po 6 się przebudziłam jak Ł do pracy wychodził i akurat Tymko mnie wołać zaczął żeby mu picie dać.
Poleżałam z nimi jeszcze do 7 i zaczęła się szykować.
Wypiłam kawkę, bo w szpitalu niestety takich rarytasow nie posiadają i zaraz się zbieramy.

Dzień dobry ;-)
Córa oddelegowana do szkoły, ale jej było ciężko wstać :p bidulek zaspany z obdrapana twarzą :p

A ja zrobiłam sobie śniadanko do łóżka i film sobie włączę :-D słodkie lenistwo :-D

BADA fajnie ze juz w domu :-)

EMILCHEN współczuję przygód w szpitalu :-/

STOKROTKA nic dziwnego że czasu brak przy dwóch bobasach ;-) dziewczynki podobne do siebie? :-D

Aza haha :-D na to bym nie wpadła żeby męża też odpucowac do szpitala :-D dobry pomysł ;-)

Podejrzewam że DAGI wczoraj urodziła ;-)

ALECTA powodzenia dzisiaj! Mam nadzieję że nie będą Cie trzymać w niewiedzy tylko od razu ustala co i jak :-)

McPearl żadna nie rodzi każda grzecznie czeka na swój termin bez wychodzenia przed kolejkę :p

Mommy omnomnom chcę Monte, dużo Monte!!!

Jenn nie narzekaj :p ja od kilku miesięcy śpię na siedząco, o ile mogę spać

Alecta ja w niedziele pewnie w ogóle nie zasne!!'.
Tez się muszę kawy opic przed szpitalem bo nie wiem kiedy do mojej ukochanej wrócę

Femme ola z bólem serca do przedszkola wstawala :p i mówiła ze pójdzie za dwie godziny :p
Ja mam dziś misję filmy i seriale, kto to wie kiedy znów w spokoju obejrzeć coś ;)

reklama
Ponoć dobry. Choć ja się jaram tym filmem z Matthew mckonahej co ma aids w latach 70-80 i sprowadza leki na to, super film! I w święta oglądałam "wyścig" o kierowcach formuły 1 Lauda i Hunt super film! Jak T go włączył to nie zbyt byłam zadowolona nie moje klimaty ale filmy na faktach zawsze mnie wkręcają i ten też okazał się rewelka

Do góry