reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi oglądałam oba ;-) Matthew uwielbiam więc mógłby tylko stać na białym tle i i tak bym była zadowolona :-D ale film fakt rewelacja ;-) a wyścig też teraz w święta oglądałam bo na N był w wypożyczalni z nudów wlaczylam i okazał się bardzo dobry :-D

A widziałaś wyspę tajemnic? Z dicaprio? Jeden z moich ulubionych filmów długi i dość ciężki ale koniec końców rozwala na łopatki uwielbiam tego typu filmy ;-)

reklama
Doggi ten film Witaj w klubie rewelka! Drugiego nie widzialam.

Jas duzo duzo lepiej ale siedzi w domu do konca tyg na pewno. Trochę sie boje go poslac teraz przed porodem bo on ostatnio tydz pochodzi i chory.

Alecta trzymam kciuki zeby sie wyjasnilo co i jak planuja doktory.

Hey, co to za opierdzielanie się? Ja tu wchodzę zobaczyć kto się rozpakował a tu cisza... co jest... 40tc+ do roboty! :-D
Mój panicz z radością biegł do przedszkola a ja się cieszę bo już z nudów głupawek dostawał.

Femme odpicowałam mojego co by się za niego nie wstydzić hehe... :) Widzę, że masz dziś ambitny plan do zrealizowania :) Takie plany to ja lubię :)))

Alecta powodzenia w szpitalu. Mam nadzieję, że szybko podejmą decyzję.

Doggi czy Ty masz cc na jakąś godzinę umówione bo mi tylko datę podali wiec podejrzewam, że chyba mam rano przyjść. Trzeba być na czczo? Jakoś zapomniałam się zapytać.

Femme nooo wiedziałam ale mnie roz.je.bał dobry film! Choć i tak film który mną najbardziej wstrząsnął to "requiem dla snu" matko ale mnie ten film powalił, depresja murowana!

AZA mój łysy wiec co najwyżej mogę mu czubek głowy wypolerowac :p

AZA mój gin powiedxial że mam się stawić 12.01 na izbie porodówki z dokumentami itp o 7:30 na czczo bo porobią mi badania krwi, moczu itp ostatnie lub przedostatnie usg i może od razu cc a jak nie da rady to we wtorek na stowe cc no chyba ze Stachu się obrócił to wtedy jestem w du.pie i muszę czekać :/ czyli masacra :/

A nieee to nie operacje argo tylko "układ zamknięty" miałam obejrzeć :-D :p

Gosia to może faktycznie lepiej Jasia póki co nie puszczać ;-)

Aza plan jest :-D zobaczymy jak to z realizacją będzie :p no nie spieszy się dziewczyna na porodowke :-D

Doggi to mamy bardzo podobny gust jeżeli o filmy chodzi Requiem dla snu :O mistrzostwo świata zryl mi głowę :p

Ostatnia edycja:
Requiem tez uwielbiam a muzyczkę z filmu jeszcze bardziej :))))

Doggi
ja robię wyniki dzisiaj bo kazali przynieść z przed tygodnia. Może zadzwonię dziś na która mam być co bym nie kwitła nie wiem ile.

Najlepiej tak będzie, choć i tak pewne z rana będziesz musiała przyjść, bo przyjęcia na oddziały te planowane z rana zawsze idą

Dzięki laski
Czekam właśnie na izbie przyjęć.
Później będę Was nadrabiać jak uwale się już w super wygodnym wyrku

Jak lubicie mocne filmy to obejrzyjcie sobie Elisa Graves Stonehearst Asylum. Klimat filmu trochę podobny do Wyspy tajemnic.
Nocka z d*py. Bol brzucha nie dał spać. Jak Wy to wytrzymujecie???
Alecta, kciuki!

reklama
Do góry