reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

No pogoda na pierwsze spacery straszna... Wieje pada i tak +3 to najgorsze syfy w powietrzu się unoszą... Najlepszy mrozik i słoneczko

reklama
Jezyk no może.... Już się naczytałam , że za bardzo może się rozejść :szok:

Posprzątałam chałupe , znów sama :-) Nulini przyszła kolejna Pani do sprzątania - ona przyszła pogadać , na sprzątanie nie jest gotowa. Jakaś znerwicowana, całe życie zdążyła mi opowiedzieć trzęsąc się przy tym, na tabsach jakiś pewno jedzie. Qrwa gdybym niew potrzebowała babki to jak siebie kocham dałabym sobie spokój :wściekła/y: co jedna to lepsza, dzwonie do następnej, że w pon. może przyjechać ale proszę żeby od razu do pracy była przygotowana - zszokowana , że prosze o przyjśćie na 11... :szok: Niech mi ktoś płacze ,że kasy nie ma albo roboty.... To się wku..... No i z tym katolicyzmem , żeś trafiła w samo sedno :-D

Filipa świetnie! :-)

Filipiamama super, niech wam dobrze będzie w domku!!

Nulini sto lat dla Tosi juz masz czterolatke :))

Elutka dziś w tv mówili że od poniedziałku ma przymroxic na kilka dni plus śnieg na spacerek akurat :) w ogóle spodziewałam się zupełnie innej zimy bieda z nędzą juz drugi rok

Doggi a jak tam Stachu wiercioch?

Filipiamama super, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.
Chciała bym być juz tez na Twoim miejscu....

Mommy masakra jakaś. A później ludzie się dziwią, że nie mają za co żyć! Mój ojciec miał ostatnio podobny problem, jak szukał do siebie mechanika i jak mu przysłali kilku delikwentow z urzędu pracy to stwierdził, że woli jednak dać gdzieś ogłoszenie bo tacy przychodziło jedynie po podpis, że byli ale pracować nie chcieli...

Mi tam też brak śniegu nie przeszkadza :p

Mommy- Ty szukasz kogoś na stałe do sprzątania czy tylko tak jednorazowo na czas ciąży?

U nas też paskudnie wieje, aż nie chce się nawet na chwilę nosa wystawiać.

Poprasowalam do końca ciuszki, spakuje częściowo torbę... I będę czekać miesiąc jeszcze znając życie :-D

Ja już pranie i prasowanie skończyłam, torba spakowana i mam szczerą nadzieję, że nie będę miesiąc czekać :-D

Mommy, spoko, znam takie przypadki, u mnie studencik na 3 godziny roznoszenia ulotek dostaje minimum 40zł na rękę, a to i tak mało!
Na szczęście z dorosłymi nie mam problemu, ludzie tak 40+ i 50+ pracują sumiennie i szanują pracę, a gówniarzom się wydaje, że kasa z nieba leci :no:

Tosia dziękuje za życzenia :-D:-D:-D

Mommy ja ze dwa razy brałam babeczke do sprzątania ale ona sama chodziła i pytała czy jakoś może się przydać żeby zarobić bo potrzebuje pieniędzy... I za cokolwiek chciała to jej dałam 10zl za godzinę i cieszyła się jak dziecko... Niestety zjadlo mi kontakty i straciłam do niej numer :-/

NULINI ja myślę że ty koło 20 się rozpakujesz ;-)

Mam ochotę na budyń... Ale mleka i soku nie mam... I budyniu chyba też nie :-D :-D

reklama
Dagi szczerze yo strasznie, tak mi kopie na dole ze każdy jego ruch a ja się spina ze strachu bovtak boli :/ poza tym strasznie mnie skurcze męczą i mam dziś jakiś kryzys. Chyba zacznę się modlić o odejście wód za pomocą pełni bo dziś mam dość już :/

Mommy masacra z tymi paniami.... Mnie trafia szlag jak ludzie mówią ze pieniędzy nie ma pracy nie ma ale tak naprawdę tu źle. Tam niedobrze itp

A ja mam dziś straszny dzień. Tomek powiedział ze juz nawet nie patrzy w moja stronę bo o wszystko krzyczę i wyzywam i on już się boi odezwać. I to prawda wszystko mnie denerwuje, cokolwiek ktokolwiek powie leci mi piana z ust grrrr.
Kopy bolą mnie strasznie, macica nie daje spokoju i ciągle wali skurczami.... Niech te dni szybciej lecą

Do góry