reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
To ja ostatnio spokojna jestem.
Jedynie dzisiaj wracając z zakupów ryczeć mi się chciało, bo Ł mi o coś uwagę zwrócił i oczywiście moje hormony dumą się uniosły, łzy mi zaczęły do oczu napływać, a najlepsze jest to, że w sumie nie wiem czemu :p

Mój syn chyba chce iść w ślady ojca :-D

Załączniki

• 1420295496244.jpg
    1420295496244.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 56
Szukam na stałe takiej jakiejś fajnej babki. Chciałam na początek dawać 8zł (u nas za sprzątanie dają 6zł, za opiekę nad dziećmi uwaga 5 zł! rekordzistka oferowała 3zł.... w drugą strone ocipieli bo też za darmo nikt nie będzie pracował i brał odpowiedzialnośći) i z czasem jakby Pani się sprawdziła to do 10zł podnieść+wiadomo za okna itp. dodatkowo , osobno. I właśnie większość babek to w przedziale wiekowym 42-60 lat!!! Albo dzwonią , pogadają i no już im coś nie pasuje. No w szoku jestem bo właśnie myślałam, że poważniejsze będą. Jeszcze podkreśliłam, że osoby niepalącej szukam-przychodzą i sama peciarnia. A dziewczyny u mnie na prawde nie ma nie wiadomo jakiej cieżkiej pracy bo wszystko nowe, zadbane, normalne codzienne porządki ale dokładne. Tak jak sama robię tak oczekuję żeby ktoś zrobił ale to chyba nic dziwnego.

U nas z rana pięknie słońce świeciło ale ok 11 już zaczęło się chmurzyć i padać. Ja bym chciała odrobinę śnieżku i temp taką -5 stopni.

Mnie tak boli to krocze , że masakra. Jakbym z konia zeszła po roku....

Mommy- to faktycznie dziwne, bo praca w gruncie rzeczy nie jest zła. Nie trzeba sprzatac żadnych melin czy toalet na dworcu tylko fajne, zadbane mieszkanki. Nie rozumiem.

Jezyk następna dzowniła-mówie jej co i jak , ona na koniec czy są zwierzęta i dzieci mówię , że tak (no raczej pies nie przeszkadza w niczym, bobas też nie będzie) aha ona musi się zastanowić. Powiedziałam, że nie ma po co dzwonić już.... Ludziom chyba na pełnię trochę kuku odbija.

Alecta ale kawaler :-D Chyba zaraz się na sofę polegnę.

Dzizas ja juz nie wiem czy te bóle yo ruchu młodego czy cis innego ale mnie boli strasznie :/ do tego mam tyle śluzu ze cały czas mokro w majtkach... Masacra jakaś. Co za dzień badziewny...

Doggi pisałam o tym bólu brzucha wzielam kapiel i przeszło, ale pipka mnie bardzo boli i tez mam mokro, a jak mała zaczyna się rozciągać to czuje ja nawet w d****
A może faktycznie te bóle to nie Stachu?! :D

reklama
A ja wykapalam chłopaków (Piotrek wróci rano to dziś ja musialam :p ) sama też się wyplusialam i byczymy się w łóżkach, no dobra ja się bycze :p chłopaki porozkladali kołdry na podłodze i bawią się hotwehlsami. Mają ich chyba z setkę, więc trochę im zejdzie :D

Dziewczyny mam to samo. Boli i mokro plus nieregularne skurcze

Ostatnia edycja:
Do góry