reklama
To ja ostatnio spokojna jestem.
Jedynie dzisiaj wracając z zakupów ryczeć mi się chciało, bo Ł mi o coś uwagę zwrócił i oczywiście moje hormony dumą się uniosły, łzy mi zaczęły do oczu napływać, a najlepsze jest to, że w sumie nie wiem czemu
Mój syn chyba chce iść w ślady ojca
Jedynie dzisiaj wracając z zakupów ryczeć mi się chciało, bo Ł mi o coś uwagę zwrócił i oczywiście moje hormony dumą się uniosły, łzy mi zaczęły do oczu napływać, a najlepsze jest to, że w sumie nie wiem czemu
Mój syn chyba chce iść w ślady ojca
Załączniki
MommyTigger
Fanka BB :)
Szukam na stałe takiej jakiejś fajnej babki. Chciałam na początek dawać 8zł (u nas za sprzątanie dają 6zł, za opiekę nad dziećmi uwaga 5 zł! rekordzistka oferowała 3zł.... w drugą strone ocipieli bo też za darmo nikt nie będzie pracował i brał odpowiedzialnośći) i z czasem jakby Pani się sprawdziła to do 10zł podnieść+wiadomo za okna itp. dodatkowo , osobno. I właśnie większość babek to w przedziale wiekowym 42-60 lat!!! Albo dzwonią , pogadają i no już im coś nie pasuje. No w szoku jestem bo właśnie myślałam, że poważniejsze będą. Jeszcze podkreśliłam, że osoby niepalącej szukam-przychodzą i sama peciarnia. A dziewczyny u mnie na prawde nie ma nie wiadomo jakiej cieżkiej pracy bo wszystko nowe, zadbane, normalne codzienne porządki ale dokładne. Tak jak sama robię tak oczekuję żeby ktoś zrobił ale to chyba nic dziwnego.
U nas z rana pięknie słońce świeciło ale ok 11 już zaczęło się chmurzyć i padać. Ja bym chciała odrobinę śnieżku i temp taką -5 stopni.
Mnie tak boli to krocze , że masakra. Jakbym z konia zeszła po roku....
U nas z rana pięknie słońce świeciło ale ok 11 już zaczęło się chmurzyć i padać. Ja bym chciała odrobinę śnieżku i temp taką -5 stopni.
Mnie tak boli to krocze , że masakra. Jakbym z konia zeszła po roku....
MommyTigger
Jezyk następna dzowniła-mówie jej co i jak , ona na koniec czy są zwierzęta i dzieci mówię , że tak (no raczej pies nie przeszkadza w niczym, bobas też nie będzie) aha ona musi się zastanowić. Powiedziałam, że nie ma po co dzwonić już.... Ludziom chyba na pełnię trochę kuku odbija.
Alecta ale kawaler Chyba zaraz się na sofę polegnę.
Alecta ale kawaler Chyba zaraz się na sofę polegnę.
femme fatal
Mama Ninki :)
Mommy :O szok... Jakie wymagania :-/
MommyTigger
Femme nie wiem skąd te ludzie się biorą ale jestem już zrezygnowana. Nie chce mi się dalej szukać i nawet z nimi rozmawiać już.
dagi27
Doggi pisałam o tym bólu brzucha wzielam kapiel i przeszło, ale pipka mnie bardzo boli i tez mam mokro, a jak mała zaczyna się rozciągać to czuje ja nawet w d****
A może faktycznie te bóle to nie Stachu?!
A może faktycznie te bóle to nie Stachu?!
reklama
A ja wykapalam chłopaków (Piotrek wróci rano to dziś ja musialam ) sama też się wyplusialam i byczymy się w łóżkach, no dobra ja się bycze chłopaki porozkladali kołdry na podłodze i bawią się hotwehlsami. Mają ich chyba z setkę, więc trochę im zejdzie
Dziewczyny mam to samo. Boli i mokro plus nieregularne skurcze
Dziewczyny mam to samo. Boli i mokro plus nieregularne skurcze
Ostatnia edycja: