reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
U mnie skurczy brak....Ale nadrabiam bólem krocza.... Łazić nie mogę aż, a jak kaczka nie będę chodzić :-D Więc staram się trzymać fason ;-) Mały czkawe ma, czuję ją momentami w tyłku prawie :-D

Jestem zła, idę się położyć :angry:

Ostatnia edycja:
wow Mamuśki, ale nastukałyście stron, nie wiem, czy zdołam nadrobić! Ja dzis w nocy przez wiatr też nie spałam, od 4 do 7:30...;/ nawet na forum weszłam, i nie tylko ja , jak sie okazało, spać nie moge, w dodatku moja chłopina o 2 wróciła i tak chrapał...;/ ale nie chciałam go prać, bo wiedziałam ze rano znow musi do pracy. Moje dziecko usneło obok mnie ze 40 min temu wiec bedzie wieczorna masakra;/ My mimo wiatru zaliczyłyśmy godzinny spacer, oczywiscie pranie, sprzatnie i odkurzanie i mycie podłogi, ba nawet posciel zmieniłam. Daggi zastanawiam sie, ktora z nas pierwsza urodzi;p My obie 40 + :-p ja 40 +5, dzis raczej nie urodze, ale moze jutro???? Żeby było śmieszniej jutro mój tato ma urodziny, a pare msc temu snilo mi sie, że urodziłam rano 4 lub 5 stycznia, a za oknem świeciło słonko..hehe. Powiem Wam, że dzis wiecej skurczów, dłuższych i bardziej bolesnych, brzuch moment twardnieje i tak w doł ciagnie??? Chciałabym do rana wytrzymać z jazda do szpitala, Młodą bym do siostry dała a mąż by sie wyspał po pracy, zaraz ide dopakowac kosmetyczke i poszukac wreszcie mlecznych cyckonoszy.
Dziewczyny z Krakowa, ja rodziłam w Narutowiczu i wtedy było super, tylko, ze miałam własną położna i wykupiona sale 1 os tez bardzo dobre warunki. Byłam tam na ktg , bo mi moj lekarz kazał, i za kazdym razem spotkałam sie z bardzo niemiłym personelem, wprost pytano mnie, po co przyjechałam, przeciez nic mie sie nie dzieje, są zmeczeni, ech...bardzo mi przykro było;/

P.S jak wkleić suwaczek? przepraszam, jestem bardzo nie komputerowa;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
padam na pysk. też dziś sporo sklepów zaliczyłam, ale najwięcej nerwów straciłam w pieprzonych budowlanych :wściekła/y::wściekła/y:. blatu nie kupiliśmy, bo albo stolarnia nieczynna, albo nie ma stolarza :no::no::no:. teraz jeszcze dzwoniłam do innych obi i żeby tam się dodzwonić to kolejne kur.wy muszą lecieć :wściekła/y::wściekła/y:. koniec końców w ten weekend sprawy nie załatwię. dopiero w poniedziałek. a zależało mi, bo chłop w domu. potem w dupe niech se wsadzą ten blat, bo sama go nie zamontuję :-:)-(ech

ale zjadłam kanapkę zbójnicką i napiłam się PIERWSZEJ od maja kawy :-D:-D. to było pyszne :-):-)

ja skurczy nie mam, ale zaczął mnie ogarniać głupi strach. jak tak byłam już w kolejnym sklepie i już serio dupę miało mi rozsadzić, to pomyślałam nagle, co bym zrobiła jakby mi wody odeszły... kurde wstyd tak na środku sklepu... jeszcze jakbym była z kimś to ok, ale taka sama :-D:-D:-D:-D

Nulini, jak wyszedł tort?

Ostatnia edycja:
sprite no w sklepie jakby Ci odeszły to pewnie budowlaną wyprawkę byś dostała :-D

Ja mam dzień twardego brzucha :no: No i zaczynają się moje wieczorne skurcze z bólami pleców, je kocham najbardziej :wściekła/y: Ten dzień to ewidentnie nie mój dzień. Czytam co piszecie ale nawet nie mam siły pisać.. spałam godzinę na szczęście. Nawet wirująca pralka mnie wk.urwia. Już niech będzie czwartek…

Mysza, musisz wejść w swój profil. Wejdź w O MNIE, tam trzeba wkleić sygnaturę. Tylko trzeba wkleić dobry adres. Suwaczek oczywiście musisz sobie zrobić najpierw na jakiejś stronie.

A ja kończę ostatnie przygotowania przed jutrzejszym pobytem/lub nie w szpitalu. Dopakowałam torbę, zaraz skończę prasowanie, ogarnianie chaty. Jeszcze muszę zrobić roladki schabowe i zamrozić. Potem dłuuuga kąpiel i hop. Mam szczerze powiedziawszy stracha co mi powie.

Femme slodki!
Ja dla R tez mam, moja sis na swieta dala
Ale Robson spi z nami w lozku wiecw kocyku zawiniety tylko ;-)

Dagi czyli w uk na poczatku ciazy maja w dupie ale za to w miare dbaja jak juz bobas na swieciw

Elutka u mnie to samo
Mlody raz byl na balkonie 20min a tefaz tylko w domu
I tak wieje ze nie zostawiam mu na spanie otwartego okna

Ja musze isc zrobic sernik
Jutro przyjezdzaja rodzice
Mama z mlodym zostaje a tata zje obiad i wraca do domu :-(

reklama
Wyspałam się a cipka dalej swoje. Brzuch znów mi się obniżył.

Dagi ja jestem dziwna, ja kocham rozpychanie, wpychanie nózek (u mnie kolan) pod żebra, czkawki i te wszystkie inne "kombinacje alpejskie" Tygrysa ;-) Tak wczoraj się obudziłam i sobie pomyślałam, że jeszcze wyjca małego nie widziałam a już go kocham tak mocno że aż nie da się opisać ;-)

Sprite, kobieto, gdzie się spieszysz :-D Już chcesz żeby wody ci odchodziły? Tak jak jenn pisze wyprawkę budowlaną byś dostała :-D Nie no, ja jak się kręcę dużo (a dużo się krecę) to też sobie myślę co będzie jak mi wody odjedą w jakimś sklepie , że popelina trochę i wszędzie sama raczej jeżdżę :-D Będę z mokrą dupą latać, powiedzą, że świnia się posiklała :-D

Do góry