reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dagi ja do 4 mies prawie, nic a nic seksu bo tabletki brałam i dowcipnie luteine więc odpuściliśmy. Później były dosłownie 2 próby i tak mi się nie podobało, było dziwnie , że odpusciliśmy i teraz na koniec zaczęliśmy - bo niby na szyjke ma pomóc - zobaczymy. Jak nie pomoże to odpuszczamy bo przyjemnie mi nie jest.

Dagi no ja jestem ciekawa kiedy mój książę raczy wyskoczyć-czuję , że mu się nie będzie spieszyło a nie powiem, fajnie by było mieć go przy sobie tylko rodzić nie ma komu , tzn, niezbyt chętna do tego jestem :-D

Mommy moja księżniczka chyba jednak będzie czekała do tego 8stycznia coś mi się wydaje w każdym razie wg. lekarzy do 20najpozniej się musi urodzić....ale to przecież szmat czasu....a ja już chce rodzic nawet teraz!

ale ze mnie ciul dmuchany!!! Własnie odkryłam inne styczniowe wątki typu "nasze brzuszki"...:dry::dry: jakieś takie dziwne mi sie wydawało własnie, że nikt nie wkleja swoich brzuszków, maluszków i nie pisze za duzo na temat wizyt u lekarzy...hymmm blond power....Macie cudne brzuszki, ja jestem jak wieloryb wyrzucony na brzeg oceanu....przytyłam od żarcia 22 kg, mam wstretne rozstepy od posladkow, przez uda aż po łydki, wygląda to troche tak, jakby obrociła sie gołą dupą to tygrysiej klatki a ona obiema łapami przejachał mnie pazurami po obu nogach:) od dawna nie widziałam swojej kaśki ....gole się na ślepo albo meża molestuje ;p i szerze poki jestem w ciąży mam to w poważaniu a potem bede płakać i sie na siebie wkurzać:wściekła/y:

sex piszecie....hymmm bardzo chętnie ale tylko w 1 pozycji jest dostęp;p ostatnio chyba w okolicy wigilii, wiec nie tak zle, jesli nie urodze do soboty to w niedz ostro wywołujemy, chociaz na mnie to raczej nie zadziała..Moja pierwsza córe tez przenosiłam 7 dni a wtedy sexu było dużooo:-) Mowicie , żeby NoSpy tak nie brac namietnie??? Bradzo bym juz chciala miec dziecko przy sobie ale jak sie porodu nie bałam za 1 wszym razem tak teraz drże, bo wiem co to znaczy, porod mialam w sumie naprawde lekki, boje sie tylko hemoroida i ze sama popękam , no i potem na mysl o połogu mi słabo....leci z wszyskiego, fale zimna i goraca, nerwy, placz, humorki, duzo sie pocilam bleee.
aaaa a najbrdziej bolala mnie jedna rzecz, badanie na skurczu!!!!!! az sie poryczalam.
Dziewczynki, widze, ze duzo mamuś co ma dziecko z 2011:) super, czyli widze, ze taka roznica wieku moze byc w sam raz:) A jest ktoś moze z Krakowa lub okolic? Gdzie planowany poród???

Mysza ja, gosiane i Megami jesteśmy z Krakowa. Ja się już posypalam hehe a rodzilam w Żeromskim. Mój młody starszyc jest z 2012;-) no spe na końcówce bym odpuścila..
Jezyk ja się mogę umówić ale na cycki :-D
Agulqa mojemu się zdarza płakać przed tym jak siknie.
My dzisiaj byliśmy na kontroli i waga pięknie rośnie i wyniki badań ok także jestem happy. :-) :-)

Mysza- jeśli sama popekasz to nic nie boli, czasami nawet obejdzie się bez szycia, bo jest delikatnie.

Nieobecna- i jak u Ciebie?

Elutka- super, że Kubuś pięknie rośnie :)

reklama
hahaha, to ja odrazu poprosze o likwidacje celulitu;p Super, ze tyle Mamuś mam po sasiedzku:) ja sie waham wciaz nad ostatecznym szpitalem, ostatnie dwa razy byly bardzo nie mile.....;/ ej ale sobie dorobilam!!!! poszlam po pepsi i jak zawsze wale z gwinta w drzwiach lodówki...jak mi nie chluśnie, jak mi nie wygazuje....kur...na..ściana, podłoga, lodowka i ciuchy!!! wyszorowałam, podłoga lep ale to juz jutro na mopie polatam, oby na scianie plam nie bylo, moj chlopina we wrzesniu malowal:angry: ide sie myc, akcja ustała , Lauruch moj śpi, odezwe sie niebawem:)

Do góry