reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Sprite mam 2 braci, jeden tylko od strony mamy , drugi od strony taty. Ten od mamy też z nią kontaktu zbytnio nie utrzymuje, jak pojechała do nich na miesiąc (taki był plan) to po tygodniu chyba wróciła bo po prostu wytrzymać z nią nie mogli.... Dodam, że brat zupełnie inny charakter niż ja ma, wszystkim się różnimy tylko nie podjeściem do mamy. Jak najdalej od niej....

Ale Gniewko ma słodka buźkę!!!! I ten dziubek na zdjęciu :)
Bada, jeszcze raz gratuluje!!!!!

Mommy, współczuje tych toksycznych relacji z własną mamą. Moja to skarb! Moj najlepszy przyjaciel!

Dagi sie przejmujesz goleniem :p
Ja mialam wizyte w pon wiec sie ogolilam, we wtorek ktg i usg ar odzilam srode i nie golilam sie drugi raz :p
W dupie mialam :-D

Mi sie nie chce seksu bo picz.ka mnie boli :-D

Mommy no na bank na patologie poloza Cie i do domu nie puszcza...
Wspolczuje z mama. Moze trzebz jej kupic tabletki hormonalne dla kobiet co men(d)opauze przechodza?

Wykapalismy synka i smacznie spi :-)
Mialam z nim jechac 8 lub 9 do lekarza ale chyba pojade jiz 5, w sumie tylko 2dni beda brakowaly do 2 tygpdni a martwi nas fakt ze placze jzk robi siusiu...

Agulaq_b no tak właśnie sobie myślę, że to golenie to tak przy okazji kapieli, taki dodatek na sam koniec:p ja właśnie do lekarza raczej nie pójdę juz wiec musiała bym to robić na bieżącą....a nie ukrywam, że nie zawsze mi się chce na ślepo:p

Mnie sexu tez się nie chce, ale myślę, że może się coś ruszy....nie zaszkodzi spróbować ewe. Jak będzie bolało to odpuszczę:p

Biedny Robsonek może faktycznie lepiej jedz szybciej niż 8 czy 9 bo może malutkiego coś dolega przy siusianiu.....

Ja to już tak się zastanawiam jak to będzie jak zacznę rodzic, czy w nocy czy w dzień, co zrobię itp jakoś nie wiem taki nie ogar ze mnie wychodzi ostatnio.....ogólnie to już bardzo, bardzo chciała bym być po wszystkim! Tyle, ze to Zosia tez bym musiała chcieć a ona sobie jawnie jaja z matki robi.

Dagi tyle ze przewaznie ten placz jest jak ma pieluche. Jak go przewijam i sika mi na prawo i lewo to w miare spokojnie
Rodzice ł podpowiadaja ze on mial strasznie silny mocz, ze wszystko go pieklo itp
Moze mlody ma po tatusiu i po prostu w pieluszce mu to strasznie przeszkadza
Sama nie wkem

Ja tam przed porodem 5min nie myslalam o goleniu ;-)
Za to po porodzie jak sie w szpitalj golilam to bylam happy ze tak latwo idzie bez brzucha :-D

Agulqa ona mendopauze miała już jak ja miałam 14 lat....

My seksimy się w tym tyg i zobaczymy czy to coś pomogło, szczerze wątpie. A najlepsze jest to , że moja głowa czasem chce a pipka nie :confused: Już się normalnego seksu nie mogę doczekać....

reklama
Agulaq_b całkiem możliwe, że odziedziczył ten mocz po tatusiu. No ja pewnie też będę szczęśliwa jak juz będę się mogła normalnie ogolic i w ogóle wstać bez problemu z wanny czy z łóżka....eh żeby ten mój dziec miał takie samo podejście :)

Wiesz, Mommy ze ja miałam na początku ciąży tak....chciało mi się bardzo....a jak przychodziło co do czego to jakoś z mojej strony nie dawało rady.....
Ja z moja mama mam super relacje zresztą ona jest młoda itp. Ale np mam babcie, które też nie jest stara a takie pier.dolo głupoty, że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.

Do góry