reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk - oczywiście że dziecko jest planowane, wyczekane i upragnione!!!

Uwielbiam takie pytania :szok: Nigdy nikomu bym go nie zadała szczerze mówiąc.

Nie dramatyzuję tylko się zastanawiam jak to będzie i tyle. I nie patrzę na to przez pryzmat wieku tylko ogólnie.

reklama
Karpanna wejdź sobie na jakieś forum wielodzietnych, może jak poczytasz to Cię to pokrzepi. Tam 3+ to norma, żyją, mają się dobrze. Ostatnio nawet tu linkowałam opisy porodów mamy ósemki ;-) Komplikacje mogą przydarzyć się zawsze, niezależnie od tego, która to ciąża. Nie ma się co nakręcać, serio.

Karpanna to taki jasny błękit.

Sprite ja też lubię mięso z Lidla, zwłaszcza kaczki mają dobre, ale kurde mam do niego 20 km :-/
Na szczęście mamy zapas mięcha w zamrażalniku.
Już zapomniałam jaki pyszny jest zwykły schabowy z ziemniakami i kiszakiem :-D
Dzisiaj z tego na obiad 2 zjadłam :p

Jeżyk jak Ci zostało trochę naleśników to weź rzuć mi jednego :p
Zjadłabym, ale robić mi się nie chce :p

Mój syn ma dzisiaj mega jęczący dzień i już mnie głowa boli.
Nie mam pojęcia o co mu kaman.

Agulqa korzystaj, że Robson śpi :-D
Mi dzisiaj dla odmiany ciągle rzygami śmierdzi, a nikt mi w domu nie rzygał dzisiaj :p

Pytam bo często mam wrażenie jakby pisała 15 latka która zaliczyła wpadke i dramat, a nie dorosła doswiadczona matka dwójki dzieci. Sama prowokujesz takie pytania, więc nie dziw się.

Poza tym pytanie jak pytanie czy dziecko z wpadki czy planowane ważne żeby było kochane. Niektórym kobietom potrzeba więcej czasu na zaakceptowanie pewnych rzeczy i nie skresla ich to jako matek, więc się nie oburzaj pytaniem.

Karpanna, nie denerwuj się kobietko. Nikt tu nie chce Cie obrazić. Ja czasami odnoszę wrażenie, ze rodzisz pierwsze dziecko. A Ty juz masz wspaniała dwójkę i Ty najlepiej powinnaś wiedzieć jak wyglada poród itp.
Ja jako pierworodka, bardzo chętnie słucham rad doświadczonych koleżanek z forum :-) Wszystkie panikujemy, bo tak jak napisała Megami, nigdy nie wiemy co każda z nas moze spotkać.
Kochana głowa do góry, cyc do przodu i rodzimy!!!!

Jezyk - no to nie znasz się absolutnie na ludziach. Ciekawe czy w realu byłabyś taka bezczelna. Tylko Ty tak odpisywałaś więc nara wielce dorosła kobieto doświadczona niczego nie bojąca się matko.

Alecta - ładny kolorek wózka.

Doggi - powodzenia jeszcze raz.

pa

Karpanna- daj se luz, bo w realu powiedzialabym Ci to z dwa miesiące temu, nie wytrzymalabym tak długo. Poza tym nigdzie nie pisalam że się nie boję, ale biorąc pod uwagę Twoje posty to tak, przy Tobie czuję sie dorosła i mega doświadczona. Dzięki :D

reklama
Karpanna wrzuć na luz, forum jest nie tylko od slodzenia sobie, czasem trzeba prawdę powiedzieć nawet jak jest dla kogoś niewygodna.

Obżarłam się czekolada krowkowa z Wedla i czekam na zgage - france :p
No, ale warto było nawet jeśli faktycznie przyjdzie :-D

Do góry