reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa, chyba byłby za szybki :-D. mój młody spał tylko 1,5 miesiąca tak na 3 godz. po karmieniu. potem zaczęły sie drzemki 15 minutowe, a po 3 miesiącu juz w gondoli nawet nie chciał jeździć...

w lidlu nie było mięsa! :szok: i dupa z obiadu. tzn. będzie inny. a kupiłam roszponkę, mozzarelę, pomidory i ogórki i miałam ochotę na kuraka do tego i co? :-(

sprite po tym wolnym to pustki są w sklepach niestety. Mnie się udało dorwać kuraka w tesco.. :-) Ale ludzi tyle, że mam wrażenie jakby te święta jeszcze trwały i trwały..

Agulqa, kto go tam wie, dzieci są różne ;-)

U mnie pieczarkowa i nic nie robię! Nawet stać przy zmywaku nie mogę. Jak kroiłam składniki do zupy to musiałam 'tańczyć' brzuchem :-D

Sprite - u nas w lidlu też lipa z mięsem, co się dzieje.Ludzie wszystko wykupią jak jest 1 dzień wolnego.

Alecta - bardzo ładny wózek. Jaki to kolorek?

My dziś mieliśmy zupkę kalafiorową. Dobrze że wcześniej ja zrobiłam bo dziś mi by się nie chciało. 4 pranie wisi. Dziś już chyba nic nie robię.

To jest chamstwo, bo jak musiałam leżeć to pogoda była oki teraz kazał mi się oszczędzać ( nie mam takiego zamiaru ) to pogoda taka że wyjść się nie da, wieje tak że za chwile wyrwie drzewa w lesie.Nie miałam serca ciągać dzieciaków do sklepu w taką pogodę.

Jutro wchodzę w 38 tydzień więc mogę rodzić. macico moja słyszysz!!! Do boju!!!

Zaczęłam czytać o trzecich porodach sn i mam dość. Wystraszyłam się.

Femme - przekaż proszę Emilchen żeby dochodziła do siebie a dzidziuś po antybiotyku będzie zdrów. Nie podali Emilchen antybiotyku przed porodem? Zapytaj proszę jej co z Clexanem czy nadal go bierze?

Ostatnia edycja:
Ja właśnie gulasz kończe robić, też miałam problem z kupieniem mięsa.
Tak Karpanna, mam termin na 24.01. Na wątku wizytowym opisałam już wizytę.

Mąż właśnie wrócił z xBoxem:-)

Karpanna kobieto, nie nakręcaj się tak :confused: 3 sn to żadna sensacja, będzie dobrze.

Mam nadzieję, że do 6-go nie urodzę. Poszłabym z mężem do kina :-D W sumie nic się nie zapowiada, więc może akurat ;)

U nas oswilż... Dziewczyny zawiedzione :-D

u mnie do wiatru doszedł deszcz :szok: super :confused:

jenn, ja już czasu na tesco nie miałam. zresztą nie wiem czemu, ale mięso to jakoś tylko z lidla toleruję. coś sobie ubzdurałam i nie umiem kupić gdzieś indziej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

karpanna, może przed inwentaryzacją nie sprowadzali. w sumie intermarche jest dziś u mnie zamknięty z powodu inwentaryzacji właśnie.

Sprite on rano o 8 jak zjadl to spal te 8h poki nie wrocilam
Teraz wojowal i padl wkoncu wiec ja tez chce soe zdrzemnac :p

Megami nie strasz :-D

Karpanna moja mama rodzila trzecie dzoecko w wieku 39lat iwsio ok bylo i z nia i z mlodym

Aaaaa wszystko smierdzi mi octem?! :O

reklama
Karpanna- ja rodzilam bez znieczulenia dwa razy i teraz też bym tak chciała. No chyba że będzie cesarska.

Mommy- ja też muszę wszystko zapisywać, bo inaczej połowę zapomnę.

Agulqa- no to Robson się spisał, wiedział co ma robić jak mamy nie ma ;)

Alecta- fajowy ten Wasz wózek.

Karpanna- dokładnie jak pisze Megami nie dramatyzuj. Wykonczysz się kobieto! A to Twoje trzecie dziecko to planowane?

Suseł- no to szał będzie w domu przez kilka dni ;)

Megami- a na co do kina?

My pojedlusmy nalesnikow i od razu lepiej.

Do góry