reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk - oczywiście że dziecko jest planowane, wyczekane i upragnione!!!

Uwielbiam takie pytania :szok: Nigdy nikomu bym go nie zadała szczerze mówiąc.

Nie dramatyzuję tylko się zastanawiam jak to będzie i tyle. I nie patrzę na to przez pryzmat wieku tylko ogólnie.

reklama
Karpanna wejdź sobie na jakieś forum wielodzietnych, może jak poczytasz to Cię to pokrzepi. Tam 3+ to norma, żyją, mają się dobrze. Ostatnio nawet tu linkowałam opisy porodów mamy ósemki ;-) Komplikacje mogą przydarzyć się zawsze, niezależnie od tego, która to ciąża. Nie ma się co nakręcać, serio.

Karpanna to taki jasny błękit.

Sprite ja też lubię mięso z Lidla, zwłaszcza kaczki mają dobre, ale kurde mam do niego 20 km :-/
Na szczęście mamy zapas mięcha w zamrażalniku.
Już zapomniałam jaki pyszny jest zwykły schabowy z ziemniakami i kiszakiem :-D
Dzisiaj z tego na obiad 2 zjadłam :p

Jeżyk jak Ci zostało trochę naleśników to weź rzuć mi jednego :p
Zjadłabym, ale robić mi się nie chce :p

Mój syn ma dzisiaj mega jęczący dzień i już mnie głowa boli.
Nie mam pojęcia o co mu kaman.

Agulqa korzystaj, że Robson śpi :-D
Mi dzisiaj dla odmiany ciągle rzygami śmierdzi, a nikt mi w domu nie rzygał dzisiaj :p

Pytam bo często mam wrażenie jakby pisała 15 latka która zaliczyła wpadke i dramat, a nie dorosła doswiadczona matka dwójki dzieci. Sama prowokujesz takie pytania, więc nie dziw się.

Poza tym pytanie jak pytanie czy dziecko z wpadki czy planowane ważne żeby było kochane. Niektórym kobietom potrzeba więcej czasu na zaakceptowanie pewnych rzeczy i nie skresla ich to jako matek, więc się nie oburzaj pytaniem.

Karpanna, nie denerwuj się kobietko. Nikt tu nie chce Cie obrazić. Ja czasami odnoszę wrażenie, ze rodzisz pierwsze dziecko. A Ty juz masz wspaniała dwójkę i Ty najlepiej powinnaś wiedzieć jak wyglada poród itp.
Ja jako pierworodka, bardzo chętnie słucham rad doświadczonych koleżanek z forum :-) Wszystkie panikujemy, bo tak jak napisała Megami, nigdy nie wiemy co każda z nas moze spotkać.
Kochana głowa do góry, cyc do przodu i rodzimy!!!!

Jezyk - no to nie znasz się absolutnie na ludziach. Ciekawe czy w realu byłabyś taka bezczelna. Tylko Ty tak odpisywałaś więc nara wielce dorosła kobieto doświadczona niczego nie bojąca się matko.

Alecta - ładny kolorek wózka.

Doggi - powodzenia jeszcze raz.

pa

Karpanna- daj se luz, bo w realu powiedzialabym Ci to z dwa miesiące temu, nie wytrzymalabym tak długo. Poza tym nigdzie nie pisalam że się nie boję, ale biorąc pod uwagę Twoje posty to tak, przy Tobie czuję sie dorosła i mega doświadczona. Dzięki :D

reklama
Karpanna wrzuć na luz, forum jest nie tylko od slodzenia sobie, czasem trzeba prawdę powiedzieć nawet jak jest dla kogoś niewygodna.

Obżarłam się czekolada krowkowa z Wedla i czekam na zgage - france :p
No, ale warto było nawet jeśli faktycznie przyjdzie :-D

Do góry