reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

To dziewczyny, w takim razie wytrwania do dat, które sobie wymarzyłyście;)
Jest coś wyjątkowego w fajerwerkach z okien szpitala i położnych tańczących i śpiewających na korytarzu ;) Ale do domu tęskno...

reklama
Kur.wa zaje.biście możecie mi pogratulować... Na 13dni przed terminem rozchorowałam się... Jest super jest super wiec o co ci chodzi?! Boli mnie gardło, nos mam zawalony ale nic nie leci i mam 37,7 temp.... A no i zgaga przy bolacym gardle szczerze odradzam. Nie śpię od 3ciej przez to. Jasna du.pa jsk można tak często chorować?! A ostatnio prawie z domu nie wychodzę wiec nie wiem od kogo się zaraziłam chyba od pana z reklamy leku na grypę....

Sylwi, bidulko. Dobrze, że wszystko jakoś się pozytywnie skończyło.
Doggi, to się kuruj koniecznie jeszcze na tej końcówce. Obyś się wyleczyła.

Mam nadzieję, że u mnie się nie rozkręci. Coś mnie też w gardle zaczęło drapać 2 dni temu. Może to suche powietrze...
Wstałam pół godziny temu bo młody się do nas przyczłapał, a że zostałam obudzona enty raz w nocy to już mi się spać odwidziało. Ale pójdę i spróbuję jeszcze pospać. Kot łaził dzisiaj po mnie jak głupi. Na dwór chciał wyjść, ale że impreza była obok to wyszedł dopiero przed 6 i tak mnie budził co jakiś czas.

udanego pierwszego dnia roku koleżanki :-)
ja nie śpię od 6 ze stresu,wstawiłam pranie co by chłopcy mieli czyste gatki jak mamy nie będzie,naszykowałam papierologię do szpitala teraz piję kawkę ostatnią aż do powrotu ze szpitala,śniadanka mam nie jeść :-(;-)

Doggi mnie też ostatnio coś rozkladalo, ale udało się zwalczyć w zarodku.
Pogoda taka głupia, że choróbska nas łapią (patrz moje dzieciaki).

Witam w 2015 roku :-)

Powiem tylko, że jeżeli to prawda, że jaka noc sylwestrowa taki cały rok to idę sobie strzelić w łeb.
Tymko całą noc jeczal i marudził, jestem totalnie niewyspana.
Nie wiem o co mu chodziło, bo a to niby kolanko, a to picie, a to sam nie wiedział co.

Idę się zaraz ogarnąć i jadę do gina.

reklama
Do góry