Mommy- to naprawdę przykre bo idiotów pełno i ludzie są okrutni. Wiem co przezyealas, bo jednak człowiek przywiązuje się do psa i traktuje np.jak członka rodziny. Nasz jest jrscze mlody bo dopiero w kwietniu skończy dwa lata, ale w tym roku jakoś w maju chcieli nam go otruć. Ledwie odratowalismy go i myslalam, że mi serce peknie jak nawet nie miał siły aby głowę podnieść do picia. Podawalam mu na rękach wodę. Plus tej całej historii jest taki, że od obcych już nic nie weźmie.
reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Masakra jezyk :-( Nie wiem jak można tak robić.... Ja chodziłam wołałam ją i ryczałam jak głupia.... A tacy co trują zwierzęta to wogóle nie wiem co mają w głowie, tzn, raczej nie mają nic i do tego brak im sumienia.... Albo rozsypują jedzenie z gwoździami... Psychiczni! A co taki zwierzak winny :-/
goferek
Mój się szybciej kota w krzakach przestraszy niż huków w Sylwestra, śpi w najlepsze, nie rusza go to a to pewnie dzięki temu,że jak był malutki, to zasypiał przy głośniku jak mąż brał w jakieś wojenne gry na xboxie :-)
A ja nie mam psa, a w Sylwestra bede mieć :-) Teście nam schorowanego beagla podrzuca. Bidok bedzie siedział sam kilka godzin, bo my dupska wynurzamy z domu do znajomych.
Próbowałam sie zdrzemnąc, bo mnie zmoglo... Próbowałam. A to SMS, a to zgaga, a to bol biodra. Daj Boże żebym nocke miała przyzwoitą.
Próbowałam sie zdrzemnąc, bo mnie zmoglo... Próbowałam. A to SMS, a to zgaga, a to bol biodra. Daj Boże żebym nocke miała przyzwoitą.
jezyk, a now iadomo, że nikogo skoro nie złapaliście za rękę. ale po prostu nóż w kieszeni się otwiera jak się słyszy takie historie . nie rozumiem po co ludzie takie głupoty robią. komuś Wasz pies przeszkadzał, czy to zwykły przypadek?
reklama
dagi27
Dotarłam do domu
Zakupy zrobione, mama może przyjeżdżać. Ludzi jak mrówek jak by coś za darmo rozdawali, ale mnie skurcze meczyly na tych zakupach, byłam taka zła, że mojemu T się oberwalo.Co do gotowania to mój T gotuje wtedy kiedy muszę zechce ale ogólnie robi to dobrze, poza tym czeska kuchnia jak dla mnie jest pyszna. Musze odpocząć trochę bo nogi mi wchodzą nie powiem gdzie a wyglądają jak stopy słonia!
Zakupy zrobione, mama może przyjeżdżać. Ludzi jak mrówek jak by coś za darmo rozdawali, ale mnie skurcze meczyly na tych zakupach, byłam taka zła, że mojemu T się oberwalo.Co do gotowania to mój T gotuje wtedy kiedy muszę zechce ale ogólnie robi to dobrze, poza tym czeska kuchnia jak dla mnie jest pyszna. Musze odpocząć trochę bo nogi mi wchodzą nie powiem gdzie a wyglądają jak stopy słonia!