reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Takich powinno się zamykać i kastrować.. co za wredne bestie. Też znam przypadki zatruć psa, znajomym haskiego zatruli. Do tej pory nie wiadomo kto to zrobił.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mi do torby brakuje jeszcze kosmetyków typu żel pod prysznic czy pasta do zębów. Ale to pokupuje te malutkie w Rossmanie i będzie ok.
Też właśnie kupiłam te małe A małe mydełka tata z hoteli przywozi
Mommy, też muszę kupić pojemniki na siki i na kupę, ale to dla Młodej i małża
dagi, też mnie w sklepie skurcze łapały i ogólnie jakaś podminowana byłam
MommyTigger
Jezyk tacy ludzie co im wszystko wadzi to sami powinni się wyprowadzić na pustkowie bo tylko normalnym ludziom wadzą i przeszkadzają.... Mało tego pod górkę jeszcze robią...
Nulini która szybciej się sypnie? Ja czy Ty? Ja szampon i odżywkę przelałam sobie do opakowań po 100ml takie kupiłamw rossmanie, mam mały lactacyd, żel a raczej olejek pod prysznic biorę cały i tak jest mały albo wogóle. Mam już odkrojony kawałek mydła aleppo i nie wiem czy nim się nie będę myć, podmywać bo jest dobre do wszystkiego. Wiecie ja nawet planuje spakować i zabrac podkład, pudry itp Hahahaha Nie komentujcie tego
Nulini poprawka , myślałam ,że ty masz na 22 a masz na 27
Nulini która szybciej się sypnie? Ja czy Ty? Ja szampon i odżywkę przelałam sobie do opakowań po 100ml takie kupiłamw rossmanie, mam mały lactacyd, żel a raczej olejek pod prysznic biorę cały i tak jest mały albo wogóle. Mam już odkrojony kawałek mydła aleppo i nie wiem czy nim się nie będę myć, podmywać bo jest dobre do wszystkiego. Wiecie ja nawet planuje spakować i zabrac podkład, pudry itp Hahahaha Nie komentujcie tego
Nulini poprawka , myślałam ,że ty masz na 22 a masz na 27
Która celuje w 15 stycznia? Czekamy na nowe pokolenie słuchaczy :: RMF FM
Nie poczytam teraz ale na 19 mam ktg to nadrobie wtedy
Co do psów to w Krk grasuje osatnio truciciel psów podobno... ludzie są tragiczni czasami :/
Nie poczytam teraz ale na 19 mam ktg to nadrobie wtedy
Co do psów to w Krk grasuje osatnio truciciel psów podobno... ludzie są tragiczni czasami :/
ja też przelałam do tych 100ml z rossmanna. do takiego z pompką balsam do ciała, a do takiego z zakrętką szampon. odżywki nie biorę, bo i tak pewnie szkoda mi będzie na nią czasu w szpitalu. w pełnowymiarowym opakowaniu mam paste do zębów, mydło w płynie ze srebrem, którym planuję myć się w całości, tj. nie tylko krocze, ale też ciało - właśnie po to żeby nie zabierać dodatkowych kosmetyków. antypespirant też mam w normalnym opakowaniu. krem do twarzy na te kilka dni wystarczy mi ziajka, którą spakowałam dla bobasa. więcej nie planuję. a kosmetyków do makijażu to już w ogóle ;-). ale to przez to, że nie wyobrażam sobie leżeć w łóżku (a jednak po porodzie większość czasu w tym szpitalu się leży, bo te cholerne podkłady przeszkadzają) i wcierać ten fluid i puder w poduszkę.
jenn200818
To ja mam wrażenie, że nic nie biorę do tego szpitala z kosmetyków
reklama
Sprite jak leżałam z Nikolą na patologii to miałam sąsiadkę, która codziennie robiła sobie pełny makijaż
Śmiać mi się chciało jak wszystkie na lajcie się ważyłyśmy itp, a ona leciała do łazienki żeby zdążyć tapetę nałożyć przed obchodem haha.
Ja ogólnie z domu bez makijażu nie wychodzę, ale w szpitalu to już dla mnie trochę przesada
Wysłałam męża po zakupy i ma mi kupić lody creme brulee
Tylko niech szybko wraca, bo Lilka mi mówi, że ma na nie straszną ochotę
Śmiać mi się chciało jak wszystkie na lajcie się ważyłyśmy itp, a ona leciała do łazienki żeby zdążyć tapetę nałożyć przed obchodem haha.
Ja ogólnie z domu bez makijażu nie wychodzę, ale w szpitalu to już dla mnie trochę przesada
Wysłałam męża po zakupy i ma mi kupić lody creme brulee
Tylko niech szybko wraca, bo Lilka mi mówi, że ma na nie straszną ochotę