reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy- to naprawdę przykre bo idiotów pełno i ludzie są okrutni. Wiem co przezyealas, bo jednak człowiek przywiązuje się do psa i traktuje np.jak członka rodziny. Nasz jest jrscze mlody bo dopiero w kwietniu skończy dwa lata, ale w tym roku jakoś w maju chcieli nam go otruć. Ledwie odratowalismy go i myslalam, że mi serce peknie jak nawet nie miał siły aby głowę podnieść do picia. Podawalam mu na rękach wodę. Plus tej całej historii jest taki, że od obcych już nic nie weźmie.

reklama
Masakra jezyk :-( Nie wiem jak można tak robić.... Ja chodziłam wołałam ją i ryczałam jak głupia.... A tacy co trują zwierzęta to wogóle nie wiem co mają w głowie, tzn, raczej nie mają nic i do tego brak im sumienia.... Albo rozsypują jedzenie z gwoździami... Psychiczni! A co taki zwierzak winny :-/

Mój się szybciej kota w krzakach przestraszy niż huków w Sylwestra, śpi w najlepsze, nie rusza go to a to pewnie dzięki temu,że jak był malutki, to zasypiał przy głośniku jak mąż brał w jakieś wojenne gry na xboxie :-)

A ja nie mam psa, a w Sylwestra bede mieć :-) Teście nam schorowanego beagla podrzuca. Bidok bedzie siedział sam kilka godzin, bo my dupska wynurzamy z domu do znajomych.
Próbowałam sie zdrzemnąc, bo mnie zmoglo... Próbowałam. A to SMS, a to zgaga, a to bol biodra. Daj Boże żebym nocke miała przyzwoitą.

jezyk, a now iadomo, że nikogo skoro nie złapaliście za rękę. ale po prostu nóż w kieszeni się otwiera jak się słyszy takie historie :angry::angry::angry:. nie rozumiem po co ludzie takie głupoty robią. komuś Wasz pies przeszkadzał, czy to zwykły przypadek?

reklama
Dotarłam do domu
Zakupy zrobione, mama może przyjeżdżać. Ludzi jak mrówek jak by coś za darmo rozdawali, ale mnie skurcze meczyly na tych zakupach, byłam taka zła, że mojemu T się oberwalo.Co do gotowania to mój T gotuje wtedy kiedy muszę zechce ale ogólnie robi to dobrze, poza tym czeska kuchnia jak dla mnie jest pyszna. Musze odpocząć trochę bo nogi mi wchodzą nie powiem gdzie a wyglądają jak stopy słonia!

Do góry