reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A przy świecach też można chcieć rodzic???? :-)

Powiedzcie mi, dlaczego mam spuchniętą tylko lewą stope??? Prawa piękna, a lewa jak baleron!

reklama
Jakbym rodziła w domu to byłaby wanna i świece, a co!

Lay może jakiś ucisk na tą konkretną nogę?

Sorki, ale naprawdę pierwszy raz słyszę o czymś takim jak plan porodu. Była dzis u mnie położna, obgadalysmy co i jak. Powiedziałam jej czego oczekuje, ona co moze od siebie mi dac i tyle.
Jedno jest pewne. Boje sie jak cholera porodu! Bałam sie grożącej mi cesarki, teraz boje sie pn.

Lay Ty swoje oczekiwania omówiłaś z położną więc jakby masz plan z głowy i pewność, że położna zna Twoje oczekiwania i postara się by w miarę możliwości były zrealizowane. Jak nie ma się własnej położnej, rodzi się z przypadkową, spotyka się ją w trakcie akcji gdzie czasem ciężko coś powiedzieć, łatwiej dać babce kartkę do przeczytania ;-) Ot cały sens papierka.

LayDeek myślę, że każda z nas się boi, ja niby jak ktoś się mnie pyta to twierdzę, że nie no przecież musze urodzić a prawda jest taka, że boje się jak cholera, że albo będę w domu sama jak się zacznie albo przeocze coś ważnego....choć podobno tak nie da się......
LayDeek glowa do góry jak to mówi moja babcia "weszło to i wyjść musi" :p rozumiem Cię, że się boisz no, ale tego jednak nie da się uniknąć. Fajnie, że wzielas sobie polozna na pewno Ci dużo pomoże, tak myślę.

Dagi ja bym musiała fo porodu moja muzę Energy do biegania :p czyli m.in prodigy :p

Jezyk, Megami jsk iść spać jak spać nie można :(

LayDeeK może bąbel gdzieś uciska, ja z Olą tak miałam raz ze noga jedna nagle zrobiła się siano spuchla 3krotnie po jakimś czasie zeszło, potem gin mówiła ze czasem tak jest jak dziecko gdzieś tam uciska i takie cyrki Sue dzieją

Megami wanna, świece i firanki on fire :p

LayDeeK daj se luz, poród jest lekiem na całe zło :) coś cudownego wyzwolenie od tego wszystkiego :) poczytaj o porodach moim, Nulini i nieobecnej lekko i milo :)

A mi stary właśnie wiesiołka przywiózł i pierwsza dawka poszła :D może Pomoże tej mojej szyjce niewdziecznej

Ja porodu przestraszyłam się trochę dopiero dzisiaj jak mnie mega skurcz złapał i myślałam, że młoda zaraz głowę wystawi :p
No, ale to było takie chwilowe, a później nadeszła nadzieja, że wolność nadchodzi, a tu du.pa.

Doggi play blokuje nr dopiero po drugiej nieopłaconej fakturze więc dziwne, że Ci od razu zablokowali.
O w sumie przypomniałaś mi, że mam fakturę po terminie :p

Jestem okropna.
Przed chwilą sama zjadłam prawie całą średnią pikantną pizze, którą zamówiłam jak już mnie szlag trafił, że nie zjem dzisiaj kebaba.
Do tego zapiłam ją colą i teraz tylko czekam na zgage.
A najlepsze jest to, że został mi ostatni Rennie :p

reklama
Alecta ja ci mówię Lucky Day, ale zapłacone włączone spokój wrócił ;)
Ja wpuwrdzuelilam 3 pomarańcze popite Sprite :D tez czekam na zgage ;)

LayDeeK keep calm będzie git :)

Do góry