reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mi część czopu odeszła 2 tygodnie przed i jak piszecie to była taka galareta lekko podbarwiona krwią a reszta odeszła razem z wodami. Mi się udało przy pierwszym bo o 5 rano wstałam siku, wróciłam do łóżka i nagle poczułam takie pstryk po którym wstałam z łóżka i zaczęło lecieć. Zrobiłam dróżkę do wc :) Niestety każdy inaczej, pamięta jak się bałam czy rozpoznam objawy porodu :)

Agulqa to super, że masz pokarm. Trzymam kciuki za jutrzejszy powrót do domu.

McPearl tort superowy :)

Jenn nie powiem ze jest latwo ale dajemy rade :-)
Wlasnie sie cyckujemy, przez ten cukier musimy czesciej wiec i nauka musi szybciej isc

Zelka dzieki
Wlasnie czekam na ranek i ł biegnie do apteki kupic ;-)
Ale wieczorem polozylam sobie szalwie i duzo lepiej

Doggi jak wypadl balonik to chwile pozniej takie sciete kurze bialko wlasnie
Doslownie galareta, nie wygladal jak korek
No i kolorystycznie mieszanka sluzu i krwi

Bada chyba ze ktos ma strasznie malo wod ;-)

Filipia &&& za szpital

Mcparl wyslij kawalek Robsonowi ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Mikolaja :-)

agulqa, widzę, że Ty jak zwykle problem z bezsennością ;-) chętnie Robsonowi podrzuciłabym trochę torcika, ale czy nie zaszkodzą mu orzechy? ;-) to tort Rocher mający imitować Ferrero Rocher. Ciekawe jak będzie smakował.

Przy ciąży z M nie pamiętam by mi czop odszedł, bądź nie zwróciłam uwagi. Ale za to o 4 rano odeszły mi wody. Nie szło nie zauważyć. Sporo ich było.
Nie mogę spać... :-(

McPearl na pewno będzie pyszny, też się piszę na kawałeczek torta ;-)

Krzyże mnie boleć zaczęły ale spoko, te wszystkie bóle przy bólach jakie miałam przy robieniu sie torbieli to jeszcze ok (na razie ;-) ).

Ja na bajkach się trochę znam bo....sama oglądam :-D Jak małego ciuszki prasowałam to rządził spongebob , wróżkowie chrzestni i pingwiny :-D

Ja idę do sypialni właśnie....

reklama
Agulqa pewnie energia Cię rozsadza :-)

Noc na szczęście przespana, ale obudził mnie taki skurcz w łydce, że masakra to już któryś raz.. Teraz czas zjeść śniadanie.

Filipiamama trzymam kciuki za szpital ;-)

McPearl śliczny tort, jeszcze własnoręcznie robiony…to już w ogóle rewelacja ;-)

Do góry