reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam się jeszcze świątecznie :-)
Strasznie ciężkie te święta, dziś gościliśmy rodziców i teściów, wczoraj u rodziców na obiedzie, u teściów na śniadaniu. Wigilie dwie :sorry:
A ja już nie wiem sama, czy to poród się zbliża, czy jedzenie daje w kość... Ale ciężko mi niesamowicie :blink:
Dziś złożyliśmy wózek, na żywo podoba mi się bardziej, niż na zdjęciach :tak: Już nie mogę się doczekać spacerków...
Też już chcę urodzić, ale bardziej chcę poczekać do 2015r., wszyscy mówią, że brzuch mam jeszcze wysoko, a ja mam nadzieję, że to nie wyznacznik terminu porodu :eek:

Mommy ja niby 3 dziecko,ale sama sie nad tym zastanawiam,czy jakby się zaczęło to bym wiedziała :-p najlepiej jak chlusną wody,bo tego nie da się przeoczyć:-D ja w obu przypadkach do szpitala jechałam po terminie ,bo nic mi nie było,tz. przy drugim coś tam pomalutku się rozkręcało

Unita mam tak samo brzuch ciązy,boli ,twardy cały czas i nie wiadomo,czy przez jedzenie czy to juz poród coraz blizej

Ostatnia edycja:
Ja właśnie skończyłam pakować torby, mężowi wtłukuję ostatnie wiadomości do głowy i jutro wyruszam do szpitala. Co zdecydują, to się okaże, ale kazali się stawić, to się słucham.

Przy poprzedniej ciąży czop odszedł mi na sali przedporodowej. Przyszedł lekarz, wsadził łapę i orzekł, że właśnie odszedł czop ;) Nie wiem jak wyglądał, bo zaraz zabrali mnie na cc i jakoś nie było okazji się przyglądać niczemu.
A teraz jakiś tydzień temu wypadł taki niewielki kawałek czegoś zbitego, takiej galaretki, a potem już nic, tylko strasznie gęsta wydzielina.

Ooo tak, gorzej jakby mi chlusnęło na zakupach , w samochodzie albo w łóżku i wszystko mokre :-D Ja od razu mam wizję przemokniętego materaca :szok:

Koniec ze świątecznym żarciem. Rzygam już nim :eek: dobiłam się dzisiaj do końca. Jutro sprzątanie lodówki. Idę się kąpać i masaż robimy. Ja już poniedziałkiem żyję ;-)

Pochwalę się wam zrobionym tortem dla Mikołaja. Tylko nie wiem jak będzie smakował bo pierwszy raz robiłam. WP_20141226_001.jpg

Załączniki

• WP_20141226_001.jpg
    WP_20141226_001.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry