reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
To trzeba nie mieć serca, żeby takie rzeczy ludziom na święta zgotować!

Agulqa, kciuki za szybkie opuszczenie szpitala i powrót do domciu :-)

licja, facet totalny palant. Ciekawe czy tak od razu znajdzie sobie nowych lokatorów...miejmy nadzieję, że chociaż miesiąc będzie bez wpływu z mieszkania :tak:
karpanna, mi się zdarza dostać mroczki przed oczami i totalną zadyszkę.
agulqa, byle dzisiaj do domu &&&&&&&&&&&
A gdzie się nam podziała Doggi?

Co za Marycha, żdżarła całe Toffifee :-p

Ostatnia edycja:
Agulqa &&& za wyjście :-)

Filipamama &&& za dobre wieści w szpitalu :-)

licja, słów brak na takiego idiotę

Karpanna,
ja tak mam, najczęściej rano, posiedzę chwilkę i przechodzi.

Miłego dnia wszystkim.

Licja, dobrze, że mieliście sie gdzie podziać! A facet niech ma za swoje, wątpię by szybko znalazł lokatorów...

Karpanna, mi ostatnio ciągle słabo, szczególnie jak stoję

Filipia, czekamy na wieści :-)

Ja sobie ostatnio darowałam wizytę, nie jestem zapisana na kolejną, więc mam nadzieję, że tak na Trzech Kroli mlody bedzie łaskaw wyjść :-)

Mcpearl- super torcik :)

Filipiamama- to może w poniedziałek CC? Czy w niedziele już mogą zrobić?

Nulini- a gdzie tak szybko! Nie ma szans na wcześniejszy poród :p

Agulqa- Ty kobieto śpij póki możesz ;) super, że czujesz się coraz lepiej i że uczycie się siebie z Robsonem :) zazdroszczę Ci że już go masz koło siebie.

Licja- to facet świnia, no ale dobrze że jednak mueliscie się gdzie podziac no i najważniejsze, że Tymek zdrowo rośnie :)

Ja się cieszę obecnością męża i dlatego rzadko piszę ostatnio, ale dawno nie miał tyle wolnego.

Agulqa- to trochę polezy pod sloneczkiem i będzie dobrze. Wiem że wolalabys już być w domu, ale jeszcze te dwa dni wytxymasz :)

Ostatnia edycja:
Agulqa niech leży i się wygrzewa. Zwróć uwagę, żeby skórę miał natłuszczoną i żeby pieluszka była zmieniana często, bo odparzenia robią się bardzo szybko. Trzymam kciuki za szybkie wyjście. Dominika dostawała jeszcze kroplówkę z glukozą, żeby szybciej wypłukać. Powodzenia!!!! My też przez to przechodziliśmy z Domi i jest cała i zdrowa.

reklama
Do góry