reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Lay ja asterixa i obelixa oglądam i idę za chwilę do lodówki zajrzeć.... ;-) Masę robię :-D Tyle co zjadłam przez te święta to nie zjadłam przez ostatni tydzień chyba :-D Inna sprawa, że nie miałam kiedy jeść bo tyle latałam... Mały zdaję się być zadowolony z podkarmiania ;-)

reklama
my też Asterixa na tvn:happy2: i zajadam sernik,a P sałatkę z tuńczyka :-p w sumie dawno tak nudnych świąt nie było,a jeszcze sobota i niedziela,zimą zdecydowanie wolę tydzień pracujący :-p

Zawsze czop odchodzi przed porodem, czy nie ma na to reguły? Bo szczerze mówiąc nie wiem.. no i też w sumie zastanawiam się czy jak tak częściami odchodzi to czy w ogóle jest to do zauważenia, jak tego śluzu i bez tego jest dużo?

My po ostatniej kolacji świątecznej.. na szczęście :-) Teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałek i wizytę :-)

Mi czop odszedl zaraz po baloniku
Teraz juz wie jak wyglada :p

Aza mam pokarm
I cyce takie wielkie ze hoho
Od wcaoraj rozstepow nowych sporo
Nie bylo wlasnie... polozne i piguly pokazuja co i jak
Licxe na to ze jutro do domu ale nie wiem jak tam cukier u malego bedzie sie zachowywal

Wlasnie wzieli go do kapania i w pokoju slysze jak sie drze :p
Nie wiem o co mu kaman dzis ale ciagle placze :p

Nulini sama w szoku bylam
Poszlam siusiu i poszlo 2w1 :p

Ja tam nie wiem co znaczy ogladac film
Wiem za to co znaczy wietrzyc cycki ;-)

Agulqa sutki cale? Jak by nastapilo zmeczenie materialu i zaczely obcierac to polecam nakladki sylikonowe. Ucza dziecko dobrego chwytu sutka i i stanowi bariere przy rankach.

Nie spieszy mi sie, ale troche zazdroszcze Ci cycania i bobaswania ;)

Jenn różnie bywa z czopem moja koleżanka w pierwszej ciąży miała tak ze odszedł jej w dzień porodu z rana a kolo 22 trafiła fo szpitala ze skurczami, w drugiej ciąży np jej się sączył i myślała ze nie trzyma moczu a to był czop.
Ja z Olą jakoś miesiąc wcześniej zaczął odchodzić a tydxien przed odpadł taki wieeeeelki kawałek.
Teraz mam tak ze mi się odrywaja takie maleńkie kawałeczki. Wygląda to trochę jak taka zbita galaretka czasem bardziej zwarte kurze białko u mnie zawsze przezroczyste raz tylko z kawałkami krwi było.

Agulqa_b a jak u ciebie czop wyglądał?

reklama
Bada ja sernika nie mam :-( Ale za mna chodzi już wielkanocna pascha. Fakt , że kupna w cukierni zamówiona ale pyyyyssznaaa.... :-D Jeju jak chomik się czuję :-D

Ciekawe czy jak się zacznie to się skapnę , że to JUŻ i trzeba do szpitala jechać ;-)

Do góry