reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja też nie będę tęsknić za brzuchem.Sylwi do ordynatora najlepiej albo jakiegoś zastępcy.my zaliczyliśmy spacer a potem obiad u teściów,nawet miło było.zjadłam całe 4 pierogi.teraz już w domku odpoczywam.

reklama
Jezyk mi już też zaczął odchodzić jakiś tydzień temu chyba. Tez jestem ciekawa ile jeszcze poczekam. Do tego te bóle krzyzowe są okropne, można chodzić po ścianach z wrażenia.

Dobrze, że ja spakowana i w stanie gotowości w razie godziny zero.

Agulaq_b daj spokój czuje się jak na początku ciąży kiedy cały czas wymiotowalam
Nawet ten syrop od lekarza nie pomaga. Do tego dziś w nocy miałam taką zgage ze aż płakałam bo nic mi nie pomagalo.....

A ja mam takie bóle krzyżowe cały dzień że masacra, usiedzieć nie mogę, teściowa co 5 min do mnie "weź zacznij rodzic juz" a ja marzę o tym tylko Stachu o tym nie marzy :p

Niech to się kończy bo dziś to jakbym miała dostać okres taki bardzo ciężki masacra, a brzuch twardy jak kamień :( jak ha mam mieć tak jeszcze przez 19 dni to je.bne na glebę grrr

Doggi łącze się z Tobą w bólu...mam dokładnie to samo,tyle że mi zostało raptem kilka dni do terminu. Ale dziś z łóżka wychodzę tylko do kibelka.
To niesprawiedliwe te bóle krzyzowe....z twardościa brzucha to samo....zastanawiam się czy jest tam jedna Zosia czy dwie bo taki twardy ten brzuch jak by z każdej strony wypychala tylek....

reklama
Dagi dokładnie tak jak piszesz, w ogóle czuje jakby mi cis na żołądku siedziało a mało co jadłam bo nie mogę :/ ale ten krzyż mnie wykończy :(

Do góry