reklama
kasiekz
Fanka BB :)
I ja sie wbije. Nie mam czasu poczytac. Torba tez niespakowana. Skurczy coraz wiecej,brzuch tez non stop twardy. Jeszcze 17dni musze wytrzymac
MommyTigger
Lay mój termin
Jezyk ja jestem ciekawa czy poznam kiedy to czop mi zacznie odchodzić ;-)
Ja torbę w połowie mam spakowaną-swoją.... Dla małego NIC. Taka ze mnie matka.
Jezyk ja jestem ciekawa czy poznam kiedy to czop mi zacznie odchodzić ;-)
Ja torbę w połowie mam spakowaną-swoją.... Dla małego NIC. Taka ze mnie matka.
dagi27
Jezyk mi już też zaczął odchodzić jakiś tydzień temu chyba. Tez jestem ciekawa ile jeszcze poczekam. Do tego te bóle krzyzowe są okropne, można chodzić po ścianach z wrażenia.
Dobrze, że ja spakowana i w stanie gotowości w razie godziny zero.
Agulaq_b daj spokój czuje się jak na początku ciąży kiedy cały czas wymiotowalam
Nawet ten syrop od lekarza nie pomaga. Do tego dziś w nocy miałam taką zgage ze aż płakałam bo nic mi nie pomagalo.....
Dobrze, że ja spakowana i w stanie gotowości w razie godziny zero.
Agulaq_b daj spokój czuje się jak na początku ciąży kiedy cały czas wymiotowalam
Nawet ten syrop od lekarza nie pomaga. Do tego dziś w nocy miałam taką zgage ze aż płakałam bo nic mi nie pomagalo.....
A ja mam takie bóle krzyżowe cały dzień że masacra, usiedzieć nie mogę, teściowa co 5 min do mnie "weź zacznij rodzic juz" a ja marzę o tym tylko Stachu o tym nie marzy
Niech to się kończy bo dziś to jakbym miała dostać okres taki bardzo ciężki masacra, a brzuch twardy jak kamień jak ha mam mieć tak jeszcze przez 19 dni to je.bne na glebę grrr
Niech to się kończy bo dziś to jakbym miała dostać okres taki bardzo ciężki masacra, a brzuch twardy jak kamień jak ha mam mieć tak jeszcze przez 19 dni to je.bne na glebę grrr
dagi27
Doggi łącze się z Tobą w bólu...mam dokładnie to samo,tyle że mi zostało raptem kilka dni do terminu. Ale dziś z łóżka wychodzę tylko do kibelka.
To niesprawiedliwe te bóle krzyzowe....z twardościa brzucha to samo....zastanawiam się czy jest tam jedna Zosia czy dwie bo taki twardy ten brzuch jak by z każdej strony wypychala tylek....
To niesprawiedliwe te bóle krzyzowe....z twardościa brzucha to samo....zastanawiam się czy jest tam jedna Zosia czy dwie bo taki twardy ten brzuch jak by z każdej strony wypychala tylek....
Stokrotka34
Dziewczyny macie przerabane!!
reklama