reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dagi znam ten ból :( mi kilka dni temu to minęło a tak głównie wieczorami yo cały czas niedobrze mi było :( po wszystkim, nawet po wodzie :( ale od kilku dni mam spokój, mam nadzieje ze jutro też będzie luz bo mam q planach wyżerkę ;)

reklama
No ja właśnie też raczej wieczorem. Mam nadzieje, ze jutro też będę miała chwile spokoju. Co by się najeść na zapas. Rano tez czasem się zdarza, ale rzadziej. Jejku ja juz chce mieć to z głowy, bo serio juz mi się "przejadla" ta ciaza

Dagi ja rano w ogóle się kiepsko czuje codziennie mnie czyści rano raz górą raz dołem na zmianę i tak do 12 mi zleeeeeee a potem już luz

Doggi nie zawsze balon pomaga ... żeby go założyć musi być rozwarcie co najmniej na palec. Zakładają go za szyjke, napuszczaja solu fizjo i w ten sposób szyjka jest oszukana ze glowa dziecka naciska na nia ... co powinno wywołać odpowiednia reakcje hormo co za tym idzie wywołać skurcze, rozwarcie itd. Tak jak Agulqa pisala optymalnie jak balon sam wypadnie, wtedy z górki.

Agulqa fajnie bo coś się skurcze pisza, obstawiam ze w nocy Cie złapie porządnie &&&& i uda Ci die urodzic SN tak jak chcesz ;)

Agulqa jestem ciekawa czy Robson wytrzyma do rana, aż szkoda zasypiać :) Czekam na wieści!

Mały tak się kręci, że nie wiem, dodatkowo napiera na szyjkę co jakiś czas. Ogólnie dziś czuję się jakbym miała pęknąć.. Naprawdę. Taki wielki balon..

reklama
Do góry