reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Femme to widzę, że Ty palacz jak ja hihi.
Mi też paczka zawsze na długo starczała, no chyba, że gdzieś na piwo się szlo to zawsze jakoś się więcej wtedy paliło.

Kurde laski nie wyrobie z tymi biodrami.
Normalnie jakby mi się rozłaziły czy coś.
Na boku nie mogę w ogóle leżeć, a jak siedzę to też bolą

reklama
Alecta ta skrzynke dla siostry musze zrobic
Oczywiscie nie dzis :p
Dzis moze wlasnie spekaczem pomaluje
Ok 12 ma byc u mnie ta kuzynka z chlopakiem i ciocia
Wiec dupa nie robota bedzie :p

Ja dzis planuje pachniec caly dzien :p
Za to ł ma co robic ;-)

Hej dziewczyny:)
Ale miałam sen....snilo mi się, że urodzilam w jakiejś restauracji, poród odbierał przypadkowy facet i uwaga urodzilam..ślicznego synka:)

Co do palenia to właśnie ja tak jak Bada paliłam, do piwka albo wina, na imprezie, weselu czy coś, zdarzało się, że normalnie sobie zapaliłam i później dwa tygodnie w ogóle.

Alecta weź nawet nie gadaj....mnie to wszystko możliwe kości bolą...jak siedzę to spoko, ale jak leżę to jakaś masakra....
Normalnie pierwsze co się obudzilam to od razu zgaga....a już tak dawno nie mialam.

Agulaq_b jasne odpoczywaj i pachnij ja też mam taki plan na dziś.

alecta rozumiem z tym bólem doskonale,mnie nie biodra,ale ta kość łonowa tak napierdziela od 3 dni nie przestaje,bo przedtem bolała ale z przerwami,ani wstać,ani chodzić chyba się jutro poskarżę ginowi,jak nigdy nie narzekam :-p

agulqa plan masz super ;-)obyś wytrwała w tym pachnięciu

Dobry!!!!!
Pospalam do 10! Wow!
W planach tylko szybkie pierogi z mięsem na obiad ( do zrobienia samemu) i jakieś kino moze :)

Miłej niedzieli!!!!

Hej. Właśnie wstałam. Chłopaki jeszcze śpią. Mikołaj całą noc wymiotował. Biedny chłopiec, tak go męczyło. Tak pić mu się chciało a dawał łyczka i wszystko i tak zaraz zwracał. Pierwszy sen złapałam ok 5. Jestem skonana. Mam nadzieję, że mu przejdzie. Mój bidulek

McPearl zdrówka dla Mikołaja! U nas cuda działa smecta na rzyganie po lyczku małym ale egzamin zdaje.

Ja właśnie wstałam.
Wczoraj jak się dorwalam do prysznica z gorącą wodą to 45min tam spędziłam :) i o dziwo szybko zasnęłam bo o 1:30 odłożyłam sudoku i Padłam od razu :)

Moje opuchniecia biją rekordy!!!! Wczoraj miałam wieczorem ubrane skarpetki takie polarowe które nie mają gumki i są luźne w kostkach... A przynajmniej powinny, T jak zobaczył moje nogi to powiedział "narzekasz ze stopy pieką a ja się nie dziwię jak ty za ciasne skarpetki nosisz i cie cisną" zdziwił się jak pomacał skarpety... A dziś zgroza, palce balerony moje dłonie wyglądają jak ludzik michellin w goldach

Ostatnia edycja:
reklama
zdrówka dla Mikołaja :happy2: a nam smecta smakuje :-p u nas zwykle przy rota podajemy mocno gazowana pepsi lub colę,małym łyczkami,ale bywa i tak,że swoje trzeba zwrócić choćby nie wiem co

Do góry