reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Stokrotka trzymaj się tam dzielnie :tak: a ze szpitalem to tak,na 9 mam wizytę u gina ma mi dać skierowanie i z tym skierowanie jadę do szpitala i tam decyzja ,czy mnie przyjmą czy jeszcze nie ,tak więc ok.południa będę wiedziała gdzie spędze święta :-p

P wczoraj i dziś mówi do mnie wypuść już tego Gniewka :-D

Mnie też biodra napieprzają, ciężko nawet powoli chodzić, masakra...
Ja już dzisiaj pomyłam lodówkę, zrobiłam zupę, teraz z Niną idę na spacer a potem drzemka. Po południlu będziemy robić pierniczki:)
M wczoraj był na piwie z kumplami, pilnował się w miarę, wrócił przed 11 lekko tylko podchmielony, na szczęście nie było rzygania w nocy. Ale i tak mnie wkurzył- napisał w pewnym momencie sms że jeszcze tylko pizze zjedzą i będzie wracał. I k..wa nie przywiózł mi ani kawałka... on to nigdy nie pomyśli....

Moje wczorajsze ćwiczenia chyba pomogły stachowi trochę bo dziś mi tak na pęcherz ciśnie ze łazić nie mogę bo czujesz jak mi pęcherz ugniata.

reklama
Hej.
Bada m. - to jutro poznasz decyzję. A Ty chciałabyś już czy po świętach?

Dogi - ja cały czas mam uciśnięty pęcherz, jak siusiam to ledwo schodzę z wc tak mi wszystko w dół ciągnie. Jak ostatnio położyłam się na fotel u gina to myślałam że nogi wyrwą mi się z bioder. Gin powiedział że całe spojenie mi się rozchodzi.

Stokrotka - dla mnie jesteś mistrzynią że tak długo jesteś w trójpaku

Ja już nie wiem jak jest z tymi tygodniami ciązy tzn z ich liczeniem liczę tak jak w poprzednich ciążach dla mnie np Bada m - 38 t i 1 to początek 38 tygodnia. Pewnie dla innych 39 tak?

Ja mam 36 t.c. i1 czyli że w sobotę zaczęłam 36 tydzień a nie 37.

Do góry