reklama
bada m.
Fanka BB :)
Stokrotka trzymaj się tam dzielnie a ze szpitalem to tak,na 9 mam wizytę u gina ma mi dać skierowanie i z tym skierowanie jadę do szpitala i tam decyzja ,czy mnie przyjmą czy jeszcze nie ,tak więc ok.południa będę wiedziała gdzie spędze święta
P wczoraj i dziś mówi do mnie wypuść już tego Gniewka
P wczoraj i dziś mówi do mnie wypuść już tego Gniewka
Mnie też biodra napieprzają, ciężko nawet powoli chodzić, masakra...
Ja już dzisiaj pomyłam lodówkę, zrobiłam zupę, teraz z Niną idę na spacer a potem drzemka. Po południlu będziemy robić pierniczki
M wczoraj był na piwie z kumplami, pilnował się w miarę, wrócił przed 11 lekko tylko podchmielony, na szczęście nie było rzygania w nocy. Ale i tak mnie wkurzył- napisał w pewnym momencie sms że jeszcze tylko pizze zjedzą i będzie wracał. I k..wa nie przywiózł mi ani kawałka... on to nigdy nie pomyśli....
Ja już dzisiaj pomyłam lodówkę, zrobiłam zupę, teraz z Niną idę na spacer a potem drzemka. Po południlu będziemy robić pierniczki
M wczoraj był na piwie z kumplami, pilnował się w miarę, wrócił przed 11 lekko tylko podchmielony, na szczęście nie było rzygania w nocy. Ale i tak mnie wkurzył- napisał w pewnym momencie sms że jeszcze tylko pizze zjedzą i będzie wracał. I k..wa nie przywiózł mi ani kawałka... on to nigdy nie pomyśli....
reklama
Hej.
Bada m. - to jutro poznasz decyzję. A Ty chciałabyś już czy po świętach?
Dogi - ja cały czas mam uciśnięty pęcherz, jak siusiam to ledwo schodzę z wc tak mi wszystko w dół ciągnie. Jak ostatnio położyłam się na fotel u gina to myślałam że nogi wyrwą mi się z bioder. Gin powiedział że całe spojenie mi się rozchodzi.
Stokrotka - dla mnie jesteś mistrzynią że tak długo jesteś w trójpaku
Ja już nie wiem jak jest z tymi tygodniami ciązy tzn z ich liczeniem liczę tak jak w poprzednich ciążach dla mnie np Bada m - 38 t i 1 to początek 38 tygodnia. Pewnie dla innych 39 tak?
Ja mam 36 t.c. i1 czyli że w sobotę zaczęłam 36 tydzień a nie 37.
Bada m. - to jutro poznasz decyzję. A Ty chciałabyś już czy po świętach?
Dogi - ja cały czas mam uciśnięty pęcherz, jak siusiam to ledwo schodzę z wc tak mi wszystko w dół ciągnie. Jak ostatnio położyłam się na fotel u gina to myślałam że nogi wyrwą mi się z bioder. Gin powiedział że całe spojenie mi się rozchodzi.
Stokrotka - dla mnie jesteś mistrzynią że tak długo jesteś w trójpaku
Ja już nie wiem jak jest z tymi tygodniami ciązy tzn z ich liczeniem liczę tak jak w poprzednich ciążach dla mnie np Bada m - 38 t i 1 to początek 38 tygodnia. Pewnie dla innych 39 tak?
Ja mam 36 t.c. i1 czyli że w sobotę zaczęłam 36 tydzień a nie 37.