reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Bada tez o koniec swiata dzis pyyalam ł ;-)
Laydeek mam takie same plany na swieta ;-)
Ł poszedl do tesciowej na mecz
Bo tam pusta chata nikogo nke ma
A ja leze w goracej wodzie, nadrabiam i relaksuje sie po ciezkim dniu ;-)
Alecta jak robisz spekania to po nalozeniu oreparatu do spekan biala farbe kladziesz pedzlem czy tapujesz?
W ogole tesciu ma przyjechac o 3 lub 5 w nocy
Nie ma swoich kluczy do mieszkania
Tesciowa na nocce
Dziadkowoe w bydgoszczy a kaska pojechala sobie do chlopaka na noc i ma wszystko w d
Laydeek mam takie same plany na swieta ;-)
Ł poszedl do tesciowej na mecz
Bo tam pusta chata nikogo nke ma
A ja leze w goracej wodzie, nadrabiam i relaksuje sie po ciezkim dniu ;-)
Alecta jak robisz spekania to po nalozeniu oreparatu do spekan biala farbe kladziesz pedzlem czy tapujesz?
W ogole tesciu ma przyjechac o 3 lub 5 w nocy
Nie ma swoich kluczy do mieszkania
Tesciowa na nocce
Dziadkowoe w bydgoszczy a kaska pojechala sobie do chlopaka na noc i ma wszystko w d
dagi27
Jestem i ja....wykończona na maxa, krzyz pęka, niedobrze mi i kluje mnie tam na dole. Leżę i kwicze. T w końcu przycial blaty w kuchni i wstawił lodówkę tam gdzie jej miejsce od razu lepiej, kuchnia wygląda jak kuchnia. Była u mnie ciotka i powiedziała ze urodze 3stycznia juz chce żeby moja mama przyleciała.....ogólnie jakoś słabo dziś z moja psychika.
Jeśli chodzi o stół wigilijny to tez bym poszła w biel z czerwienią, ale że nie robie wigilię to jest mi to obojętne....
Jeśli chodzi o stół wigilijny to tez bym poszła w biel z czerwienią, ale że nie robie wigilię to jest mi to obojętne....
agulqa_b
A ja dzis sie narobilam a jakos kombinuje ciagle co by znow zrobic
Tzn nie dzis tylko ogolnie ;-)
Ja prosioam mame by przywiezli mi ich maszynke do pieczenia chleba bo nie uzywaja juz
Moze nie zapomni ;-)
Tzn nie dzis tylko ogolnie ;-)
Ja prosioam mame by przywiezli mi ich maszynke do pieczenia chleba bo nie uzywaja juz
Moze nie zapomni ;-)
dagi27
T wymyślił, że w piątek jedzie kupić express do kawy ciśnieniowy....nie wiem po co mu, ale niech ma ode mnie w prezencie. A w piątek bo jest u nas tzw boxing Day i można kupić wszystko do 70% taniej.
Ja to padam wyjątkowo, ale mam już wszystko zrobione i juz nic do wigilii nie robie a później może odetchne i ogarnę na przylot mamy.
Ja to padam wyjątkowo, ale mam już wszystko zrobione i juz nic do wigilii nie robie a później może odetchne i ogarnę na przylot mamy.
reklama
agulqa_b
Dagi mi ekspres do niczego niepotrzebny ;-) i dla mnie strata kasy