reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Aqulaq_b ja też nie potrzebuje, bo kawy pije tyle co wcale, no jedna dziennie. No, ale wolę wydać 40£ na express niż jak by miał wydać na jakieś bzdety albo na fajki z którymi cały czas walczę, nie dlatego, że mi to przeszkadza, bo nim zaszłam w ciążę to sama paliłam tylko dlatego, że mówi, że pójdzie do lekarza, że on chce rzucić palenie, bo co mala sie urodzi q on taki śmierdzące będzie ja brał na ręce, poza tym widzi, że ciężej mu się oddycha itp. A nawet nie spróbował rzucić, wiec dostał warunek kupi sobie express ale jak będziemy we srode na mojej wizycie to on ma się zapisać do lekarza tez na wizytę.

Właśnie włączyłam sobie ten film "IDA" i leżę w łóżku. Dobranoc dziewczyny. Spokojnej nocy:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny dam znac co i jak ale jakos juz ustalo mi wszystko:-)

Femme nie chce w tym roku rodzic, ale z drugiej strony juz sie doczekac nie moge...

ja zasnac tu nie moge.. ale to przez dziewczyny z sali, bo tak dobrze nam sie gadalo:-)
obchodolu nie bylo wiec nic nie wiem...
Mi tu nie daja zadnych papierkow do sprawdzania czy to wody tylko chyba z moczu bo co najlepsze musze sikac do nocnika:-I

Doggi choinka bardzo ladna i nie widac zeby byla pstrokata:-) a co wystroju stolu to ja bym tylko jakas swice ladna ze stroikiem ze swiezej galazki zrobila:-)

Kurde wiecej nie pamietam wybaczcie:-)

Dagi no ja dlatego mega sie ciesze ze ł nie pali
Ja kiedy popalalam i to nie dla mnie ;-)
No i pamietam jak bylam mala i tata jaral fajki i smierdzial jak popielniczka
A juz nienawidze jak tesciowa daje mi buzi na przywitanie czy pozegnanie i wali samymi fajkami
No odrzuca mnie
I mam nadaieje ze dotrze do niej ze przy Robsonie ma nie jarac

Aob haha usmialam sie z nocnika ;-)
Myslalm ze do kubeczka czy cos a nie na nocnik ;-)
3maj sie tam dzielnie i skladaj relacje na biezaco ;-)

Ja dopiero sie polozylam i poczulam zmeczenie nog
Ooo tak po calym dnii maja prawo odpoczac
Jak ł przyjdzie spac to na nim uwale

W ogole od 2dni bolalo mnie dziaslo
Dzisiaj patrze a ja miedzy zebem a dziaslem mam normalnie rane calkiem spora
Nie wspomne o tym ze wszystkie szyjki od zebow mega odsloniete :-(
Chyba po porodzie szufladka mnie czeka

No i jestem zla bo ostatnimi czasy staralam sie nie jesc czekolady ze wzgledu na zaparcia
Wczoraj zjadlam dwa nalesniki z czekolada i dzis na obiad tez
No i polozna mi dala troxhe czekolady na ktg zeby mlody sie ruszal
I co, dzis problem w wc
Dalam rade, ale generalnie wszystko mnie boli :-(

U nas nadal wieje jak cholera
Do tego leje jakby powodz miala byc
Coz, brzydka deszczowa jesien tej zimy :-)

Sookojnej nocy wszystkim,
Dobranoc

kurcze pisze to juz trzeci raz.. tak moj tel swietnie dziala:-I

nie wiedzialam ze tak duzo sie tu w nocy dzieje i ze tyle beda ode mnie chciec:-( dlatego spalam 3h i juz chce do domu:-I

Agulqa nocnik tez mnie mega zdziwil:-)
nie zazdroszcze problemow z zebami:-I moja sis po 2 dzieci nabyla nowiutka sztuczna szczene na gore...:-I

Dagi ja palilam tez przed ciaza i maz tez ale jak tylko zaszlam to przeszedl na e-papierosa i juz mnie mniej wkurza:-) a ja rzucilam tydzien przed zajsciem heh:-) tak mi wyszlo fajnie:-D

u mnie wczoraj wieczorkiem zaczal padac snieg i nawet do teraz sie utrzymuje:-) ale caly dzien tez byly wichury, zamiecie, deszcze ehhh...

Milego dnia bez bolow, chorob i nieporozumien z partnerami zycze:-):-)

aob w szpitalu to od rana chyba całe życie się toczy ;-) Trzymaj się tam i daj znać po obchodzie.

Jak ja się cieszę, że mój A nie pali, mnie okropnie drażni zapach fajek.. feee
Dziś znów pobudka jak w zegarku, 6.47 magiczna godzina.
Miłego dnia dziewczyny no i jeszcze snu, bo pewnie część jeszcze się wyleguje.. :-)

Agulqa ja używam spękaczy 2skladnikowych więc na motyw nakładam najpierw preparat 1, a jak wyschnie to 2 i następnego dnia wypełniam spekania pastą.

A ja nie mogę się doczekać jak się do moich L&M mentholowych dorwe.
Patrzą na mnie codziennie z szafki :p
I jeszcze zimne piwko do tego mmmmm.
No, ale w domu się u nas nie pali.
Zostaje balkon albo zejść przed klatkę z 3 piętra.

Jeny jak się nie wyspałam.
Całą noc mnie biodra bolały i w sumie do tej pory mnie jeszcze bolą.

W nocy wiało i lało jakby jesień była, a nie zima.
Dziwię się, że drzewa się jeszcze trzymają.

Alecta kumam juz
Kurde bo wlasnie nie wiem czy tapowac czy malowac
To tapowanie wczoraj zajelo mi tyyyyyyyyle czasu ;-)

U nas tez cala noc wialo
I dopiero sie obudzilismy

Dzień dobry :-) zapowiada się ładny dzień... Zaraz bierzemy się za pierniki i sprzątanie :-D A później plan jest taki żeby obiad na mieście zjeść ostatnio w moich okolicach kuchenne rewolucje były to może wjedziemy zobaczyć :p i po resztę prezentów ;-)

AOB to & żebyś do 01.01.2015 wytrzymała :-D

Mnie od fajek odrzucilo zanim o ciąży wiedziałam więc super :-D i przy okazji Kuba też rzucił ;-) ale raczej wrócę do palenia lubię palić :-D z tym że ja mogę mieć paczkę nawet miesiąc ;-)

Kurcze nie myślałam nawet o stole że trzeba by było jakoś udekorować :-D muszę sobie obrus załatwić :-D

reklama
Udanej niedzieli:happy2:
u nas P pali,ale od roku udaje,że nie,przy mnie nawet nie odpalił papierosa,ja paliłam ale rzuciłam jak zrobiłam test ciążowy z Antosiem,ale jak idziemy na sylwestra albo na wesele jakieś to kupuję sobie papieroski,bo lubie palić do alkoholu z tym,że nie mam problemu z uzaleznieniem,mój brat i mama tez potrafią rzucić i nie palic latami a później znów

aob ,Stokrotka kciuki za szapital i za Was oczywiście :happy2:

Do góry