reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

a ja lubię gościć u siebie. tylko zawsze kończy sie to mega wkur.wem na samą siebie. bo powymyślam zawsze milion ciast i sałatek, a potem nie umiem się z tym wyrobić. odpuścić nie potrafię i tak siedzę w tej kuchni i kur.wuję :-D

reklama
Sprite ja mam tak jak ty ;) nawymyslam a potem się wściekła na sibie ze tyle wszystkiego i nie mam siły potem cieszyć się z wizyty gości bo zmęczona jestem :(

Hehe no ja mam tak samo i czuję, że jak w 1 dzień świąt zacznę wszystko do kolacji szykować to będę bluzgac i bluzgac.
A jeszcze sobie wymyśliłam, że chleb upieke :p

Bada tez o koniec swiata dzis pyyalam ł ;-)

Laydeek mam takie same plany na swieta ;-)

Ł poszedl do tesciowej na mecz
Bo tam pusta chata nikogo nke ma
A ja leze w goracej wodzie, nadrabiam i relaksuje sie po ciezkim dniu ;-)

Alecta jak robisz spekania to po nalozeniu oreparatu do spekan biala farbe kladziesz pedzlem czy tapujesz?

W ogole tesciu ma przyjechac o 3 lub 5 w nocy
Nie ma swoich kluczy do mieszkania
Tesciowa na nocce
Dziadkowoe w bydgoszczy a kaska pojechala sobie do chlopaka na noc i ma wszystko w d

Jestem i ja....wykończona na maxa, krzyz pęka, niedobrze mi i kluje mnie tam na dole. Leżę i kwicze. T w końcu przycial blaty w kuchni i wstawił lodówkę tam gdzie jej miejsce od razu lepiej, kuchnia wygląda jak kuchnia. Była u mnie ciotka i powiedziała ze urodze 3stycznia :p juz chce żeby moja mama przyleciała.....ogólnie jakoś słabo dziś z moja psychika.

Jeśli chodzi o stół wigilijny to tez bym poszła w biel z czerwienią, ale że nie robie wigilię to jest mi to obojętne....

A ja dzis sie narobilam a jakos kombinuje ciagle co by znow zrobic :p
Tzn nie dzis tylko ogolnie ;-)

Ja prosioam mame by przywiezli mi ich maszynke do pieczenia chleba bo nie uzywaja juz
Moze nie zapomni ;-)

T wymyślił, że w piątek jedzie kupić express do kawy ciśnieniowy....nie wiem po co mu, ale niech ma ode mnie w prezencie. A w piątek bo jest u nas tzw boxing Day i można kupić wszystko do 70% taniej.

Ja to padam wyjątkowo, ale mam już wszystko zrobione i juz nic do wigilii nie robie a później może odetchne i ogarnę na przylot mamy.

reklama
Do góry