reklama
Psychologiaprenatalna1
Zaciekawiona BB
Drogie mamusie
Jestem ogromnie wdzięczna każdej z Was, która znajduje na to chwilę na wypełnienie ankiety (dostępna w działce ankiet). Jestem położną całym sercem i u kresu studiów psychologicznych, bez waszej pomocy nie udało by się ich pozytywnie ukończyć.
Gorące dzięki wszystkim mamom, które już wypełniły ! Każda ankieta jest na wagę złota! <3
Jestem ogromnie wdzięczna każdej z Was, która znajduje na to chwilę na wypełnienie ankiety (dostępna w działce ankiet). Jestem położną całym sercem i u kresu studiów psychologicznych, bez waszej pomocy nie udało by się ich pozytywnie ukończyć.
Gorące dzięki wszystkim mamom, które już wypełniły ! Każda ankieta jest na wagę złota! <3
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta spoko
Ja swieczke robilam, ale na zasadzie samego przyklejenia motywu
Bez farb itp
A mydelka nie :-(
Ja swieczke robilam, ale na zasadzie samego przyklejenia motywu
Bez farb itp
A mydelka nie :-(
aob66
Moderatorka
Jezyk pozazdroscic mamy :-) a o domowych pierogach nawet nie wspomne
Lay buty sa i takze w moim stylu :-) meza sie nie sluchaj, niech nie patrzy jak mu nie pasuja;-)
Doggi biedna Ty moze faktycznie tym razem to jakis wirus, bo teraz co rusz cos wisi w powietrzu.. trzymaj sie;-)
Agulqa, Dogi moj tez mnie wkurwia prawie codziennie, ale zaczelam go olewac i przestaje z nim dyskutowac tak ze za chwile przychodzi przeprasza (choc nie wie za co), robi maaze, sprzata i takie ta zebym tylko zaczela z nim gadac
Alecta cuda zrobisz:-) super ozdoby
Lay buty sa i takze w moim stylu :-) meza sie nie sluchaj, niech nie patrzy jak mu nie pasuja;-)
Doggi biedna Ty moze faktycznie tym razem to jakis wirus, bo teraz co rusz cos wisi w powietrzu.. trzymaj sie;-)
Agulqa, Dogi moj tez mnie wkurwia prawie codziennie, ale zaczelam go olewac i przestaje z nim dyskutowac tak ze za chwile przychodzi przeprasza (choc nie wie za co), robi maaze, sprzata i takie ta zebym tylko zaczela z nim gadac
Alecta cuda zrobisz:-) super ozdoby
jenn200818
aob66 gdyby milczenie tak działało na mojego, to miałabym mieszkanie na błysk wysprzątane :-)
agulqa_b
Alecta wlasnie dlatego nie uzywalam farb itp bo nie wiedzialam jak z nimi sie pali
Ja przykleilam serwetke ta metoda z suszarka o bylo ok
Palila sie normalnie tak jak nieozdobiona
Chcialabym kiedys zrobic z farba, spekaniami itp ale wlasnie boje sie ze bedzie kiepsko sie palic
Mam jakies medium co miesza sie z farba, jest m.in. do mydek i swiec
Ale najlepsze ze napisane jest by zmywc woda z mydlem
A ja bym chciala mydelko do uzytku zrobic a nie ozdoby
Megami wole by nie trenowal bo jak on zmywa to ja i tak misze poprawiac bo wszystko brudne
Ja przykleilam serwetke ta metoda z suszarka o bylo ok
Palila sie normalnie tak jak nieozdobiona
Chcialabym kiedys zrobic z farba, spekaniami itp ale wlasnie boje sie ze bedzie kiepsko sie palic
Mam jakies medium co miesza sie z farba, jest m.in. do mydek i swiec
Ale najlepsze ze napisane jest by zmywc woda z mydlem
A ja bym chciala mydelko do uzytku zrobic a nie ozdoby
Megami wole by nie trenowal bo jak on zmywa to ja i tak misze poprawiac bo wszystko brudne
femme fatal
Mama Ninki :)
Właśnie zakupiłam indyka będę robić na święta B-) ciekawe co z tego wyjdzie to będzie mój debiut ma któraś jakiś prosty przepis? Jak tak to poproszę :-)
reklama