reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa teraz doczytałam.
Mydełek ani świeczek jeszcze nie robiłam.
Podobają mi się strasznie, ale nie wiem jak się do tego zabrać :-/

reklama
Drogie mamusie :)
Jestem ogromnie wdzięczna każdej z Was, która znajduje na to chwilę na wypełnienie ankiety (dostępna w działce ankiet). Jestem położną całym sercem i u kresu studiów psychologicznych, bez waszej pomocy nie udało by się ich pozytywnie ukończyć.

Gorące dzięki wszystkim mamom, które już wypełniły ! Każda ankieta jest na wagę złota! <3

Ostatnia edycja:
Dobrego dnia :-)

Doggi może Stachu się szykuje?

Agulqa, widać że chłop nie ma doświadczenia, musi więcej trenować na zmywaku :p

A mi się śniły pierniczki z landrynkami bo zamierzam robić :-D

Jezyk pozazdroscic mamy :-) a o domowych pierogach nawet nie wspomne:tak:

Lay buty sa i takze w moim stylu :-) meza sie nie sluchaj, niech nie patrzy jak mu nie pasuja;-)

Doggi biedna Ty:no: moze faktycznie tym razem to jakis wirus, bo teraz co rusz cos wisi w powietrzu.. trzymaj sie;-)

Agulqa, Dogi moj tez mnie wkurwia prawie codziennie, ale zaczelam go olewac i przestaje z nim dyskutowac tak ze za chwile przychodzi przeprasza (choc nie wie za co), robi maaze, sprzata i takie ta zebym tylko zaczela z nim gadac:tak:

Alecta cuda zrobisz:-) super ozdoby:tak:

Alecta wlasnie dlatego nie uzywalam farb itp bo nie wiedzialam jak z nimi sie pali
Ja przykleilam serwetke ta metoda z suszarka o bylo ok
Palila sie normalnie tak jak nieozdobiona
Chcialabym kiedys zrobic z farba, spekaniami itp ale wlasnie boje sie ze bedzie kiepsko sie palic

Mam jakies medium co miesza sie z farba, jest m.in. do mydek i swiec
Ale najlepsze ze napisane jest by zmywc woda z mydlem :p
A ja bym chciala mydelko do uzytku zrobic a nie ozdoby :p

Megami wole by nie trenowal bo jak on zmywa to ja i tak misze poprawiac bo wszystko brudne

Właśnie zakupiłam indyka będę robić na święta B-) ciekawe co z tego wyjdzie to będzie mój debiut :-D ma któraś jakiś prosty przepis? Jak tak to poproszę :-)

reklama
Do góry