reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ha! Ja się czuję zaproszona! :-D

Padam na twarz, doczytałam tylko, że pisałyście ile przytyłyście w ciąży i przewinęłam na ostatnią stronę :-D Nie mam siły czytać ;-) Ja przytyłam 10 kg a i tak chciałam mniej ale pofolgowało się troszkę ;-)

My mieliśmy wesele dosc spore i nie żałuję bo się wybawilam super. Ale nie ukrywam ze mielismy taką możliwość dzięki rodzicom no i bez maluchow jeszcze.

Ale wieczór panieński obowiązkowo :) striptizer tez musi być a jak! Agulqa_b my ci tu impreze zaraz zorganizujemy :D

My sami robiliśmy wesele już nie pamiętam ile było osób 55-60 jakoś tak, małe wesele, zapraszaliśmy tylko najbliższych ale z rodziny było kilka osób , reszta znajomi. Ja wesela ani kościelnego nie chciałam ale małż chciał no to miał a i ja też na koniec nie załowałam :-D Panieńskiego ani kawalerskiego nie robiliśmy.

Ja myślę, że gdyby udało nam się wziąść w pl ślub konkordatowy albo nawet sam cywilny to może jakieś wesele tez by było, skromne, mala ilością gości, takie do północy a później jakaś podróż poślubna.
Ale to może póki co jeśli chodzi o mnie jest mi to nie potrzebne.

Tu w grę to nie wchodzi, bo za dużo ludzi było by do ściągnięcia.

Jenn o jak przeszło?

Kto mi da kopa w dupe, bo taaaak mi się nie chce wstawać.
W ogóle śnił mi się mój poród i normalnie był taki expresowy, że każdej takiego życzę.
Leżała na operacyjnej o z lekarzami na coś jeszcze czekaliśmy aż wszyscy usunęli.
Nagle obudziło mnie takie chlup i drę się, że wody mi odeszły.
Aż nagle jedno parcie i dzidzią wyskoczyła ze mnie.
Wzięłam ją od razu na ręce i jakaś dużą była jakby kilkumiesięczne dziecko :p
Tylko co najlepsze urodziłam chłopca hehe.

Witam porannie. Dziewczyny, mojemu synowi wyszedł z wymazu nosa paciorkowiec i dostał antybiotyk. Czy ja też powinnam się zbadać pod tym kątem?
Dzisiaj jadę na zakupy przedswiąteczne a tak mi się nie chce...

Jenn przeszło? Włoski po fryzjerze bardzo ładne :))) Powiedz, śpiworek kupowałaś u tej samej co poduchy?

Alecta to miałaś sen, poród marzenie :) Co do płci to wszystko się zgadza bo odwrotnie niby zawsze jest.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas najpierw był ślub cywilny jeszcze z ola w brzuchu (T się uparł i.koniec) potem jsk ola miała rok z hakiem zrobiliśmy kościelny i wesele, na to akurat mój tato nalegał mi absolutnie nie było to potrzebne do szczęścia bo dla mnie ważniejszy cywilny. Ale przynajmniej dwa razy świętujemy rocznicę ;) jedna latem druga zimą :D

Dagi a jak to jest z cywilnym jakbyście w Czechach chcieli? Tez kombinacje takie?

Mommy i nas podobnie ślub chciał T, kawalerskiego i panieńskiego nie robiliśmy jakoś nam to z głowy wypadło :p u nas na ślubie miało być 92 osoby ale im nie pykło i było 70 osób i taka ilość była idealna wg mnie na cywilnym tylko przyjęcie dla rodziców, dziadków, rodzeństwa i chrzestnych a i tak zrobiło się 31 osób :p

Alecta poród marzenie ;)

AZA ja dla świętego spokoju bym u siebie też sprawdziła

Ja zasnęłam o 3:30 całą noc w sudoku grałam i spać nie mogłam :( i wstałam o 7 mimo że T zadeklarował się ze dziś mimo że moja kolej to on zawiezie Ole a ja i tak obudziłam się i nara :( niedobrze mi strasznie juz w nocy mi się rzygać chciało a teraz to już lipa :(

Moja rozmowa wczoraj z T
Ja: Tomciu kocham cie ;( (przytulam sie)
T: coooo znów masz skurcze i źle się czujesz?
Ja: coooo? o co ci chodzi?
T: taka miła jesteś tylko jak się źle czujesz :D
Ja: pffff spier.dalaj nienawidzę cie!
T: ooooo wróciła moja słodka Dagmarka

:p

Do góry