reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja tak się fajnie dzisiaj czułam, a pobiegałam chwilę za Tymkiem i chodzić nie mogę.
Wszystko mnie boli i nawet wyprostować się za bardzo nie mogę.
Dobrze, że po Nikole nie muszę jechać, bo chciała dzisiaj zostać dłużej żeby tatuś ją odebrał.
Na dodatek żołądek zaczął mnie coś boleć :/

reklama
Bada m - 11 kg to ja miałam miesiąc temu teraz nie wiem w piątek się dowiem. Ale nawet gdyby dużo to tyko w brzuch mi poszło.Zresztą ja się wagą nie przejmuję. Jakbym miała wybór to wolałabym przytyć niz mieć hemoroidy:-)

Wiecie co nie uwierzycie od tygodnia jak mały wykonuje raptowny ruch taki że widać mu nóżkę słyszę chlupot wód płodowych. Gdyby ktoś mi o tym powiedział popukałabym sie w głowę że to nie możliwe.

Alecta wydaje mi się, że jak już jesteśmy na ostatnich nogach to nie ma się co fosowac. Wiadomo, że tak się nie da, ale ja ostatnio byłam godzinę w mieście i normalnie czułam...w ogóle się nie czułam. Uuu żołądek przeważnie, nie zazdroszczę, odpocznij, połóż się...może przejdzie.

Jezyk kumam
U nas sie to plqcuszki z jablkami nazywa :p

Dagi ja w pt bede w inie na ktg to moze zajade wtedy do rossmanna a jak nke to w sb lub nd bede z ł w miescje bo i tak oo choinke musimy jechac wie zrobie
Pozniej zamierzam lezec do gory dupskiem :p

A mnie mlody napieorza wszedzie gdziw mozliwe
Od pip.ki po cyc.ki :p

Znowu się nalatałam dzisiaj, ale prezent dla ojca kupiony.. Dorwałam jeszcze dla małego w rossmanie chusteczki z pojemnikiem od razu, więc ekstra. Bo taki pojemnik mi się przyda.
Wózek już odebrałam, ale rozpakowywać będziemy jutro, także strzelę na pewno foty i wrzucę pewnie w dniu jutrzejszym :-)
Teraz robię sobie szpinak i jajko, bo obiadu nawet nie miałam kiedy zjeść.. O dziwo skurcze mnie dziś jeszcze nie męczyły, coś tam się uspokoiło. Tylko teraz ciągłe parcie na pęcherz, no po prostu bez przerwy. ;-)

reklama
Do góry